Yandex Metrica

İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis bedeli ne kadar?

İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis bedeli ne kadar?

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken İrfan Can Kahveci hakkında yeni gelişmeler var. Peki, İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis bedeli ne kadar?

Spor

01.05.2024, 14:26

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki milli futbolcusu İrfan Can Kahveci, bu sezonki performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. İsmail Kartal'ın gözdesi olan Kahveci, gol atma yeteneğiyle öne çıkıyor ve kariyerinin en iyi sezonunu geçiriyor. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin dikkatini çeken deneyimli oyuncu için İspanya'dan önemli bir iddia ortaya atıldı. Peki, İrfan Can Kahveci Sevilla'ya mı gidecek? İrfan Can Kahveci bonservis bedeli ne kadar?

Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep etti mi? Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep... Haberi Görüntüle

İRFAN CAN KAHVECİ SEVİLLA'YA MI GİDECEK?

Skorer'in Katalan medyası Elnacional'dan derlediği habere göre, Sevilla, İrfan Can Kahveci'nin peşinde. İspanyol kulübü, Avrupa müsabakalarında elenmenin ve ligde on üçüncü sırada yer almanın ardından gelecek sezon bu durumu değiştirmek için İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna katmayı hedefliyor. Bunun için Kahveci'ye bir sözleşme imzalatarak transfer piyasasında etkili bir hamle yapmayı planlıyor.

İspanya'daki söz konusu haberde şu açıklamalar yapıldı;

"Türk oyuncu 2021'de zaten Sevilla'nın yörüngesindeydi. Bazıları için pek bilinmeyen bir isim olsa da Kahveci, birkaç sezon önce devre arasında Sevilla'ya transfer olmanın eşiğindeydi. 2021 yılında Sevilla spor yönetimi oyuncuyla görüşmeye geldi ama sonunda dönemin Başakşehirli orta saha oyuncusu, transferine 11 milyon ödeyen Fenerbahçe'ye gitti."

12 Mayıs Fenerbahçe- Kayserispor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak? Bilet fiyatları ne kadar? 12 Mayıs Fenerbahçe- Kayserispor maçı biletleri ne zaman satışa çıkacak?... Haberi Görüntüle

İRFAN CAN KAHVECİ BONSERVİS BEDELİ NE KADAR?

İspanyol kulübünün bu transfer karşılığında Sarı-Lacivertliler'e yaklaşık 25 milyon Euro tutarında bir bonservis bedeli ödeyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading