Yandex Metrica

Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep etti mi?

Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek? Randevu talep etti mi?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ev ayı zamanda Kulüpler Birliği, uzun zamandır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu talebinde bulunuyor. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun programı sebebiyle heniz bir geri dönüş olmadığı iddia edildi. Peki, Ali Koç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ne zaman görüşecek?

Spor

06.05.2024, 13:19

Ali Koç, son olarak geçen yıl Temmuz ayında Rahmi Koç ie birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı makamında ziyaret etmişti.

O görüşmeden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ali Koç, Ekim ayında Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'yı ziyareti sırsında karşılaştı.

Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor ile anlaştı mı? Alex de Souza Antalyaspor teknik direktörü mü oldu? Alex Antalyaspor... Haberi Görüntüle

O GÖRÜNTÜLER ÇOK TARTIŞILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında elleri cebinde bir görüntü sergilemesi uzun süre tartışılan Koç, yanlış anlaşılma yüzünden özür dilemek zorunda kaldı.

Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Bugün hangi maçlar var 5 Mayıs? Bugün oynanacak maçlar neler? Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÖRÜŞECEK Mİ?

Ali Koç ve Kulüpler Birliği Vakfı, Aralık ayından beri Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan radevu almaya çalışıyor.

Son dönemde ALi Koç, hem şahsi hem de KBV adına rabdevu talebinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan henüz resmi bir yanıt almadığı öne sürüldü.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading