Yandex Metrica

Bodrum FK yine play-off'ta! Bu sefer Süper Lig'e katılmak istiyor

Bodrum FK yine play-off'ta! Bu sefer Süper Lig'e katılmak istiyor

Bodrum Futbol Kulübü, kritik bir galibiyetle Kocaelispor'u 3-0 mağlup ederek hem play-off oynamayı garantiledi hem de Süper Lig'e çıkış için üçüncü sıra umutlarını artırdı.

Spor

11.05.2024, 15:44

Bodrum Futbol Kulübü, 1. Lig'de kritik bir galibiyet elde ederek play-off'u garantileyip Süper Lig'e yükselme umutlarını artırdı. Ev sahibi olarak konuk ettiği önemli rakibi Kocaelispor'u 3-0 mağlup eden Bodrum FK, hem play-off'u garantiledi hem de üçüncü sıradaki rakibiyle arasındaki puan farkını minimuma indirdi.

Trabzonspor'un eski futbolcusu için akılalmaz iddia: Kendisini isteyen takıma ikizini yolladı: Teste sokulacak Trabzonspor'un eski futbolcusu için akılalmaz iddia: Kendisini isteyen takıma ikizini... Haberi Görüntüle

İLK HEDEF PLAY-OFF FİNALİ

Sakaryaspor'un Tuzlaspor'a yenilmesiyle 4. sıradan 3. sıraya yükselen Bodrum FK, rakibiyle arasındaki puan farkını bir puana indirdi. Önümüzdeki hafta ise Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Göztepe'ye konuk olacak olan Bodrum FK, bu maçı kazanarak direkt play-off finaline yükselme şansını artırmak istiyor. Ancak bu süreçte rakiplerinden Sakaryaspor ve Çorum FK'nın sonuçları da önem taşıyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete geçti Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete... Haberi Görüntüle

BODRUM FK AVANTAJLI OLACAK

Eğer Bodrum FK deplasmanda Göztepe'yi mağlup eder, Sakaryaspor ve Çorum FK ise puan kaybederse, Ege ekibi play-off finaline yükselecek. Ancak rakiplerinden birinin kazanması durumunda averaj hesapları devreye girecek. Bodrum FK, bu senaryoda rakiplerinden bir gol averajıyla önde bulunuyor.

Beşiktaş son dakika transferini resmen açıkladı Beşiktaş son dakika transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

YİNE PLAY-OFF OYNAYACAKLAR

Geçen sezonda da play-off finali oynayarak Süper Lig'e yükselme şansını kaçıran Bodrum FK'da teknik direktör İsmet Taşdemir, bu başarılı süreçte takımın performansından memnun olduğunu belirtti. Taşdemir, "Oyuncularım gerçekten nasıl oynanması gerektiğini gösterdiler. Artık play-off'u alışkanlık haline getirdik ve hedefimize doğru kararlı adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading