Yandex Metrica

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu

İsmail Yüksek'e dev talip! Fenerbahçe'den şok karar: Adresi belli oldu

Süper Lig'in 33. haftasında ağır darbe alan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sarı lacivertlilerin gündeminde şampiyonluğun yanı sıra gelecek sezon çalışmalarıda gündeminde yer alamaya devam ediyor. Performansıyla dikkat çeken genç oyuncu İsmail Yüksek'e dev bir talip çıktı. Fransız devi, yıldız futbolcu için teklif sunarken, Fenerbahçe'nin yanıtı belli oldu.

Spor

26.04.2024, 03:28

Fenerbahçe Süper Lig'de şampiyonluk yarışı verirken bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor.

Sahada göstermiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken İsmail Yüksek'e, Fransız devi kancayı taktı.

Fransız ekip, genç yıldız için teklif yaparken, Fenerbahçe yönetiminin cevabı da belli oldu.

Bu sezon Fenerbahçe'de ve Milli Takım'da üst düzey bir performans sergileyen İsmail Yüksek'in geleceği hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor.

Takvim'in haberine göre devre arasında genç yıldızın transferi için sarı-lacivertli yönetimle masaya oturan Lyon'un yeni bir hamle yaptığı öğrenildi.

Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor mu? Ali Koç, İmamoğlu'ndan söz verilen araziyi istedi! Fenerbahçe stadı taşınıyor... Haberi Görüntüle

RAKAMI YÜKSELTTİLER

Fransız ekibinin geçtiğimiz günlerde Yüksek için Fenerbahçe'ye 12 milyon Euro ve bonuslar içeren bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Lyon'un devre arasında yaptığı 8 milyon Euro ve bonuşlar içeren teklifi kabul edilmemişti.

Bu kez rakam arttırılsada, Fenerbahçe'nin yinede yapılan teklife olumsuz yanıt verdiği ifade edildi.

34. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Derbideki sarı kart nasıl kırmızıya döndü? 34. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Derbideki sarı kart nasıl kırmızıya... Haberi Görüntüle

DEĞERİ KATLANABİLİR

Yönetimin hem İsmail Yüksek için minimum 20 milyon Euro istediği hem de Euro 2024 düşünülerek böyle bir karar verildiği öğrenildi.

Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Serie A'da Inter şampiyon: Hakan Çalhanoğlu şeytanın bacağını kırdı Haberi Görüntüle

YİNE GELECEKLER

Alınan bilgilere göre Lyon, daha yüksek bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını tekrar çalabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading