Yandex Metrica

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın

Yılın teknik adam transferi! Zidane imzaya çok yakın

Bundesliga devi, Zinedine Zidane'ı takımın başına getirmek için adım adım ilerliyor. İspanyol basınında çıkan haber, Bayern Münih'in Zidane ile anlaşmaya çok yakın olduğunu duyurdu.

Spor

21.04.2024, 11:19

Bayern Münih, teknik direktörlük pozisyonu için Zinedine Zidane ile yakın bir anlaşma içinde olduğu haberleriyle sarsıyor. İspanyol gazetesi Mundo Deportivo'nun iddiasına göre, Almanya'nın dev kulübü, Fransız teknik adamı takımın başına getirmek üzere son adımları atıyor.

Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı! Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı! Haberi Görüntüle

ANLAŞMAYA ÇOK YAKIN

Julian Nagelsmann'ın Alman Milli Takımı ile yeni sözleşme imzalaması sonrasında Bayern Münih'in alternatif arayışına girdiği belirtiliyor. Mundo Deportivo'nun haberinde, Bayern Münih'in Zidane ile anlaşmaya çok yakın olduğu ve kulübün Zidane'ın taleplerini karşıladığı vurgulanıyor. Ayrıca, Bayern Münih'in Zidane için finansal olarak en uygun seçenek olduğu ifade ediliyor.

Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Icardi'den Fenerbahçe'ye manidar paylaşım! Bitiş düdüğünü bekledi Haberi Görüntüle

TEKLİFLER VE ZIDANE'IN İSTEĞİ

Ancak, Zinedine Zidane'ın Fransa Milli Takımı'nın başına geçmek istediği ancak Didier Deschamps'ın hala görevde olması nedeniyle bu ihtimalin şu anda mümkün olmadığı aktarılıyor. Öte yandan, Avrupa'nın diğer kulüplerinin de Zidane ile ilgilendiği ve daha önce Manchester United ve Paris Saint-Germain'in teklifler sunduğu belirtiliyor.

Nihat Kahveci'den Nihat Kahveci'den "Şampiyo" tahmini! "Sadece 'n' kaldı" Haberi Görüntüle

ZIDANE'IN KARİYERİ

Zidane'ın teknik direktörlük kariyerine Real Madrid'in altyapısında başladığı ve 2016'da A takımın başına geçtiği biliniyor. Real Madrid'deki iki döneminde birçok başarıya imza atan Zidane, kulübüyle birlikte birçok kupa kazanarak adını tarihe yazdırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading