Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu

Beşiktaş'ın yarı final kadrosu belli oldu

Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş, önemli eksiklerle sahaya çıkacak.

Spor

23.04.2024, 17:06

Türkiye Kupası yarı final turunda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Beşiktaş, önemli bir kadro sorunuyla karşı karşıya. Siyah-beyazlı ekip, kritik müsabakada 5 önemli futbolcusundan yoksun olacak.

Diyarbakırlı Aziz Yıldırım'dan Amedspor'a destek! Coutinho, Fred, Lewandowski... Diyarbakırlı Aziz Yıldırım'dan Amedspor'a destek! Coutinho, Fred, Lewandowski... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın resmi açıklamasına göre, MKE Ankaragücü karşılaşmasının kadrosuna dahil edilmeyen futbolcular arasında Serkan Emrecan Terzi, Onur Bulut, Semih Kılıçsoy, Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl bulunuyor. Serkan Emrecan Terzi'nin sağ uyluk üst adalesinde yaşadığı ağrı nedeniyle oyundan çıkması ve diğer oyuncuların sakatlık veya takıma adaptasyon sürecinde olmaları, Beşiktaş'ın kadro açısından zorlu bir durumla karşı karşıya bırakıyor.

Beşiktaş'ın açıklaması şu şekilde:

"MKE Ankaragücü mücadelesinin ardından sağ uyluk üst adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Serkan Emrecan Terzi (İliopsoas gerilme ve ödem), sahaya dönüş ve takıma adaptasyon çalışmaları devam eden Onur Bulut ve Semih Kılıçsoy ile tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları devam eden Bakhtiyor Zainutdinov ve Tayfur Bingöl, MKE Ankaragücü ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçı kadrosuna dahil edilmediler."

Sakatlık problemleriyle mücadele eden futbolcuların eksikliği, Beşiktaş'ın MKE Ankaragücü karşşılaşma öncesinde teknik heyeti endişelendiriyor. Özellikle savunma ve orta saha hattında yaşanan bu eksiklikler, takımın oyun planını etkileyebilir ve teknik direktörün alternatiflerini daraltabilecek konumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading