Yandex Metrica

Diyarbakırlı Aziz Yıldırım'dan Amedspor'a destek! Coutinho, Fred, Lewandowski...

Diyarbakırlı Aziz Yıldırım'dan Amedspor'a destek! Coutinho, Fred, Lewandowski...

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım,  geçitğimiz gün TFF 1. Lig'e çıkmayı garantileyen Amedspor'a yardım etmeye hazır olduğunu bildirdi. Gelecek hafta oynanacak olan Menemenspor maçında şampiyonluk turu atmaya hazırlanan Amedspor yönetimi, şehrin önde gelenlerinden destek talep etti. İşte detaylar...

Spor

15.05.2024, 16:44

TFF 2. Lig'de mücadele eden Amed Sportif deplasmanda Somaspor ile karşılaştı.

Karşılaşmada ev sahibi takımı yenerek 1. Lig'e çıkmayı garantileyen Amedspor, Diyarbakır'da sevinç ile karşılandı. Gelecek hafta oynanacak son maçta Menemenspor ile karşılaşacak Amedliler, şampiyonluk turu atmaya hazırlanıyor.

Türk futbolunun önde gelen isimlerinin arasında yer alan Diyarbakırlı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanı olduğu dönemlerde Diyarbakırspor'a yardım ettiği gibi şimdi de Amedspor'a yardım etmeye hazır olduğunu dile getirdi.

Konyaspor-Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim? VAR'da yabancı hakem var mı? Konyaspor-Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim? VAR'da yabancı hakem var mı? Haberi Görüntüle

SCOUT EKİBİ SAĞLAYACAK

Yılıdırım, başkanlık döneminde  Fenerbahçe'nin scout ekibini oluşturan ve aynı zamanda Yıldırım tarafından Diyarbakırspor'a kiralık gönderilen Kemalattin Şentürk ve Saffet Akbaş'ın scoutinglerini Amedspor'un hizmetine sunacakları belirtildi.

Akbaş ve Şentürk'ün zamanında Fenerbahçe'ye aldırmak istedikleri ancak olmayan isimler şunlar:

Malcom

Coutinho

Lewandowski

Fred

Firmino

 

Habere Tepki Ver

4

0

2

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading