Yandex Metrica

Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi

Tolgay Arslan hat-trick + asist yaptı! Maçın oyuncusu seçildi

Avustralya'nın A-Lig'inde Melbourne City forması giyen Tolgay Arslan, Perth Glory karşısında gösterdiği performansla adından söz ettirdi. Arslan, 3 gol atıp 1 asist yaparak maçın oyuncusu seçildi.

Spor

20.04.2024, 21:05

Melbourne City formasıyla Avustralya A-Lig'inde mücadele eden Tolgay Arslan, Perth Glory karşısında şahane bir performans sergiledi. Maçın sonucu 8-0'lık farklı bir galibiyetle sonuçlanırken, Arslan attığı 3 gol ve bir asistle dikkatleri üzerine çekti.

İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet Haberi Görüntüle

MAÇIN OYUNCUSU SEÇİLDİ

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Tolgay Arslan, 16., 26. ve 73. dakikalarda kaydettiği gollerle adeta sahanın yıldızı oldu. Ayrıca 1 asist yaparak takımına önemli katkı sağladı. Arslan, performansıyla maçın oyuncusu seçildi ve göz kamaştırdı.

Bu sezon Melbourne City formasıyla 27 maça çıkan Tolgay Arslan, toplamda 14 gol ve 7 asistlik bir performans sergiledi. 

Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen VAR kararı sonucu değiştirdi Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen... Haberi Görüntüle

DİĞER GOLLER VE TAKIMIN DURUMU

Melbourne City'nin farklı galibiyetinde diğer golleri Leonardo Natel (14', 29'), Kaelan Majekodunmi (K.K. - 19'), Jamie Maclaren (60') ve Steven Ugarkovic (86') kaydetti. Bu sonuçla Melbourne City, Avustralya A-Lig'indeki puanını 33'e yükselterek 7. sıraya yerleşirken, Perth Glory ise 22 puanda kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading