Yandex Metrica

Konferans Ligi kura çekimi yapıldı ve Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

Konferans Ligi kura çekimi yapıldı ve Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yapılan kura çekiminde Fenerbahçe, çeyrek finalde Yunan temsilcisi Olympiakos ile eşleşti. Eşlemenin ilk karşılaşması 11 Nisan'da, rövanş maçı ise 18 Nisan'da mücadele edilecek.

Spor

16.03.2024, 10:31

Konferans Ligi'nin çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri yapılan kura çekiminin ardından netleşti. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde yapılan kura çekiminde temsilcimizin rakibi komşudan geldi.

Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda Belçika temsilcisi Union SG'yi saf dışı ederek çeyrek finale çıkan Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu.

Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam zemin? Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ BELLİ OLDU

Yapılan kura çekiminin sonrasında Fenerbahçe, çeyrek finalde Yunan temsilcisi Olympiakos ile eşleşti.

VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak VAR sistemi yetmedi! Hakemler artık yalan makinesine bağlanacak Haberi Görüntüle

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ TAKVİMİ

Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalde ilk karşılaşmalar 11 Nisan'da, ikinci karşılaşmalar 18 Nisan'da mücadele edilecek. Yarı final maçları ise 2-9 Mayıs tarihlerinde oynanması planlanıyor. Konferans Ligi'nin final müsabakası ise 29 Mayıs'ta Atina'daki Ayasofya Stadyumu'nda büyük bir heyecana sahne olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading