Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı!

Galatasaray'ın yıldızı Nelsson takımdan ayrılacak mı? Karar çıktı!

Süper Lig'in lider ismi Galatasaray'da gelecek sezon çalışmaları devam ediyor. Sarı kırmızılıların yıldız futbolcusu Victor Nelsson ise son haftalarda göstermiş olduu performansla göz dolduruyor. Sanchez'den formayı kapan stoper, sergilediği futbolla Avrupa devlerinin listesine girmeye başladı. Birçok talibi bulunan Nelsson'un geleceği ise merak konusu oldu. 

Spor

11.05.2024, 08:38

Süper Lig'de şmapiyonluk yolunda sağlam adımlarla ilerleyen Galatasaray'da büyük beğeni toplayan Danimarkalı Victor Nelsson için karar verildi.

Yıldız stoper sergilediği performansla Avrupa devlerinin radarına girmeyi başardı.

Sezon başında süre alamadığı için mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Victor Nelsson, formayı Davinson Sanchez'den kaptı.

Trabzonspor-Beşiktaş Türkiye kupası finali nerede, hangi ilde oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş maçı Şanlıurfa'da mı oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş Türkiye kupası finali nerede, hangi ilde oynanacak? Trabzonspor-Beşiktaş maçı... Haberi Görüntüle

YÖNETİM HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray'a ciddi katkı sağlayan Danimarkali stoper için yönetim harekete geçti.

Ve Süper Lig ekibi Alex de Souza'yı resmen açıkladı Ve Süper Lig ekibi Alex de Souza'yı resmen açıkladı Haberi Görüntüle

TAKIMDA KALMA KARARI VERİLDİ!

Savunma hattının vazgeçilmez isimlerinden Nelsson'a geçen yıl ayrılık için söz verilmişti. Yönetim, gösterdiği performans sonrası Nelsson'u takımda tutma kararı aldı.

Hakem tartışmalarına sok nokta! VAR kararları o an açıklanacak... Hakem tartışmalarına sok nokta! VAR kararları o an açıklanacak... Haberi Görüntüle

SEZON SONU GÖRÜŞME YAPILACAK!

Yıldız futbolcuyu ikna etmek isteyen Galatasaray, sezonun sona ermesiyle birlikte görüşmelerde bulunacak. Geleceği hakkındaki son kararı Nelsson belirleyecek. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading