Yandex Metrica

Sitede Ara

Ve PSG ile mutlu son! Genç yıldız imzayı attı

Ve PSG ile mutlu son! Genç yıldız imzayı attı

Paris Saint-Germain (PSG), genç yetenek Warren Zaire-Emery'nin sözleşmesini 2029'a kadar uzatarak geleceğe güvendi.

Spor

29.04.2024, 12:24

Fransa Ligue 1'in önemli kulüplerinden Paris Saint-Germain (PSG), genç futbolcusu Warren Zaire-Emery'nin geleceğe olan katkısını pekiştirmek adına önemli bir adım attı. Kulüp, Zaire-Emery ile olan sözleşmesini 2029 yılına kadar uzattı.

Alex de Souza'dan sonra İrfan'dan bir ilk! Fenerbahçe'de efsane olmanın peşinde Alex de Souza'dan sonra İrfan'dan bir ilk! Fenerbahçe'de efsane olmanın... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMESİ DUYURULDU

PSG'nin Le Havre ile oynadığı maç öncesinde yapılan duyuruda, 18 yaşındaki yetenekli oyuncunun yeni sözleşmesi resmen duyuruldu. Kulüp, altyapısından yetişen Zaire-Emery'nin uzun vadeli bir taahhüt altına alınmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Maç sonu şampiyonluk turu atabilir! Fatih Karagümrük -Galatasaray maçı ilk 11'i açıklandı Maç sonu şampiyonluk turu atabilir! Fatih Karagümrük -Galatasaray maçı ilk... Haberi Görüntüle

PSG VE  MİLLİ KARİYERİ

Warren Zaire-Emery, 2022 yılında PSG A takımına yükselerek hızla adından söz ettirmeye başladı. Bu sezon takımıyla 38 maça çıkan genç orta saha oyuncusu, 3 gol atıp 6 asist yaparak performansıyla dikkatleri üzerine çekti.

PSG Teknik Direktörü Luis Enrique, Zaire-Emery'nin çok yönlü yeteneklerine övgüler yağdırarak, "O, gördüğüm en zeki oyunculardan biri." şeklinde konuştu.

Ayrıca, Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Zaire-Emery, milli takımdaki ilk golünü Cebelitarık maçında kaydederek uluslararası alanda da adını duyurdu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading