Yandex Metrica

Alex de Souza'dan sonra İrfan'dan bir ilk! Fenerbahçe'de efsane olmanın peşinde

Alex de Souza'dan sonra İrfan'dan bir ilk! Fenerbahçe'de efsane olmanın peşinde

İrfan Can Kahveci, Beşiktaş derbisinde attığı golle bir ilke imza atarak Alex de Souza'dan sonra Fenerbahçe tarihinde özel bir yere sahip oldu.  

Spor

12.05.2024, 07:32

Süper Lig'in 34. haftasında oynanan derbide Fenerbahçe, Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederken, İrfan Can Kahveci'nin performansı büyük övgü aldı. Özellikle attığı golle ön plana çıkan Kahveci, bu golle bir ilki gerçekleştirdi.

Galatasaray'da Okan Buruk krizi! 2 maç men edildi Galatasaray'da Okan Buruk krizi! 2 maç men edildi Haberi Görüntüle

18 GOLE ULAŞTI

İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe formasıyla attığı golle, Alex de Souza'dan bu yana sarı-lacivertli tarihinde özel bir yere sahip oldu. Toplamda 18 gole ulaşarak, Fenerbahçe'de bu rakamlara ulaşan ilk orta saha oyuncusu unvanını elde etti.

Fenerbahçe'de son dakika: Sadettin Saran, Ali Koç'a cuma gününe kadar süre verdi Fenerbahçe'de son dakika: Sadettin Saran, Ali Koç'a cuma gününe kadar... Haberi Görüntüle

ALEX DE SOUZA'YA YAKLAŞTI

Bu özel başarıyla birlikte İrfan Can Kahveci, Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex de Souza'nın 2010-2011 sezonunda ulaştığı 28 gol barajına yaklaşmış oldu. Alex de Souza, sarı-lacivertli formayla 28 gole ulaşarak tarihi bir rekora imza atmıştı. İrfan Can Kahveci ise bu önemli kulvarda adını yazdırmış oldu.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading