Yandex Metrica

Johnathan Motley kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Beko'ya transfer olan Johnathan Motley hangi takımlarda oynadı?

Johnathan Motley kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Beko'ya transfer olan Johnathan Motley hangi takımlarda oynadı?

Johnathan Motley, Fenerbahçe Beko'ya transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Lokomotif Kuban forması giyen Johnathan Motley, 2 sene için Fenerbahçe Beko ile anlaşma sağladı. Bu olay sonrasında Johnathan Motley hayatı merak edilmeye başladı. Peki Johnathan Motley kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Beko'ya transfer olan Johnathan Motley hangi takımlarda oynadı?

Spor

15.03.2024, 02:14

Johnathan Motley, ING Basketbol Süper Ligi sozun şampiyonu olan Fenerbahçe Beko ile anlaşma sağladı. Yeni sezonda Fenerbahçe Beko forması terlecek olan Johnathan Motley, vatandaşlar tarafından merak edildi. Johnathan Motley'in oynadığı takımlar ve hayatı merak konusu oldu. Peki Johnathan Motley kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Beko'ya transfer olan Johnathan Motley hangi takımlarda oynadı?

Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi Beşiktaş'tan transfer hamlesi! Yıldız futbolcuyu gözüne kestirdi Haberi Görüntüle

JOHNATHAN MOTLEY KİMDİR?

Johnathan Motley, 23 Mayıs 1995'te Houston’da doğdu. Eğitimi sonrasında NBA’e 2017-18’de sezonunda Dallas Mavericks ile başlayan Johnathan Motley, 2017 Drafı’nda herhangi bir takım tarafından seçilmedi. Motley, daha sonra Mavericks ile anlaşma sağladı ve 11 maçta bulundu. G League’de Texas Legends’da bulunan Johnathan Motley, Los Angeles Clippers ile anlaşma sağladı.

Johnathan Motley, 2021 yılında ABD’den ayrılıp Kore’ye gitti. Kore'de Incheon ET Land Elephants ile anlaşan Motley, orada geçirdiği sezonda 20.7 sayı – 8.9 ribaund – 3.3 asist ve 1.4 blok ortalamaları sağladı. Dikkatleri üzerinde toplayan Johnathan Motley, geçtiğimiz sezonun başında Lokomotiv Kuban’da bulundu.

Motley, Lokomotiv Kuban formasıyla 7DAYS EuroCup’ta oynadığı 9 maçta 21.2 sayı – 7.0 ribaund ve 1.3 asist ortalamaları sağladı. Bunun dışında Mavericks ve Clippers ile NBA’de toplamda 46 maça çıkan Johnathan Motley, bulunduğu karşılaşmalarda toplamda 4.9 sayı – 2.4 ribaund ve 0.6 asist ortalamaları elde etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading