Yandex Metrica

Gündemi sarsan transfer haberi: Talisca Fenerbahçe ile anlaştı

Gündemi sarsan transfer haberi: Talisca Fenerbahçe ile anlaştı

Son dakika haberleri... Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca'nın devre arasında Fenerbahçe'ye gideceği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:14

Süper Lig'de istediği sonuçları almakta zorlanan ve son 3 resmi maçını kaybeden Fenerbahçe'de Talisca sesleri yükseliyor.

Futbol hayatını Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al Nassr'da sürdüren Brezilyalı oyuncu için ayrılık çanları çalıyor.

Geçen hafta açıklanan yeni kararla Lisans komitesi, mali şartları yerine getiremedikleri için Al-Nassr'ın Asya Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacağına karar verdi.

Arap basınında geçen habere göre Talisca başta olmak üzere Aboubakar ve birçok oyuncu takımdan ayrılmak için menajerine talepte bulundu.

TFF'den Trabzonspor - Gaziantep maçı için yabancı VAR kararı TFF'den Trabzonspor - Gaziantep maçı için yabancı VAR kararı Haberi Görüntüle

Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? İki takımda küme mi düşecek? Ankaraspor- Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? İki takımda küme... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE DEVREDE

Beşktaş ile 2 sene Süper Lig deneyimi yaşayan 27 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'nin  kiralık teklifinde bulunacağı konuşuluyor.

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın da yakından tanıdığı Talisca'nın da eski kulübü Beşiktaş'tan haber beklediği ve aksi durumda Fenerbahçe'te evet demeye sıcak baktığı öğrenildi.

Sosyal medyadan sürekli Beşiktaş paylaşımları yapan yıldız oyuncunun Sarı-lacivertli takıma gitmesi durumunda tepki alabileceği de yazıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading