Yandex Metrica

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera için flaş gelişme! Muslera'nın yeni adresi..

Galatasaray'ın file bekçisi Muslera için flaş gelişme! Muslera'nın yeni adresi..

Brezilya'nın köklü ekiplerinden olan Palmeiras, Galatasaray'ın file bekçisi aynı zamanda kaptanı Fernando Muslera için ilk temasa geçti. Olaysız bir kaleci transferi istyen Güney Amerika ekibinin seon sonunda Galatasaray'a resmi teklif yapmaya hazırlandığı ortaya çıktı. İşte Muslera transferindeki son gelişmeler...

Spor

08.04.2024, 15:48

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Aslan, tecrübeli kalecesi Fernando Muslera ile görüşürken, file bekçisinni talibi çıktı.

Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Beşiktaş'a iki kötü haber birden! Haberi Görüntüle

PALMEİRAS İSTİYOR

Brezilya ekiplerinden Palmeiras, gelecek sezon için kaleci arayışını sürdürürken gündemine Galatasaray'ın 37 yaşındaki kalecesi Muslera'yı aldı.

Palmeiras ekibi, Muslera'nın menajeriyle ilk teması kurduğu ve transfer için bütçe çalışmalarına hazırlandığı öne sürüldü.

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Haberi Görüntüle

CİMBOM BEKLEMEDE

Teknik adam Okan Buruk'un onayıyla Muslara ile sözleşme uzatmak isteyen sarı kırmızılı ekip, yaklaşık 13 yıldır kaleyi koruyan kaptanıyla geçtiğimiz günlerde bir görüşme gerçekleştirmişti.

Galatasaray, 1+1 yıllık kontrat önerirken, yıllık 1.5 milyon Euro ve bonusları içeren bir kontrat sundu. Buna göre, Muslera'nın sezon sonunda kararını vermesi bekleniyor. 

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

14 MAÇTA GOL YEMEDİ

Muslera, bu sezon 28 maçta 17 gol yerken 14 maçta ise kalesini gole kapattı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading