Yandex Metrica

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek?

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek?

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor ile berabere kaldığı maçın ardından Fernando Santos'la yollarını ayırdı. Peki siyah-beyazlılar, Portekizli teknik adama ne kadar tazminat ödeyecek?  

Spor

28.04.2024, 11:40

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de Samsunspor'la berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Fernando Santos'la yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Santos'un sözleşmesinin feshedildiği ve sezon sonuna kadar takımın başında Serdar Topraktepe'nin olacğı belirtildi.

Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Fatih Terim'in ekibi Panathinaikos, Lamia'yı 5-0 mağlup etti Haberi Görüntüle

TAZMİNAT BEDELİ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın asbaşkanıı Onur Göçmez, Fernando Santos'un sözleşmesinin feshiyle ilgili detayları paylaştı. Göçmez, Santos'a 500 bin euro tazminat ödeneceğini ve bu miktarın 5 taksitte ödeneceğini açıkladı. Konuyla ilgili yaptığı açıklamada Göçmez, "Santos'la yapılan kontrat Beşiktaş'ın teknik direktörlerle yaptığı en iyi kontratlardan bir tanesidir. 500 bin euro ve mayıs ayında başlayacak 5 taksitle süreci noktaladık." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın başkan adayı Süheyl Batum kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Galatasaray'ın başkan adayı Süheyl Batum kimdir, nereli, ne iş yapıyor? Haberi Görüntüle

SANTOS'UN BEŞİKTAŞ MACERASI

Fernando Santos, Beşiktaş'ın başında toplamda 16 maça çıktı. Bu süreçte 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti. Ancak takımın performansında istenilen seviyeye ulaşılamamasıyla birlikte yönetim, teknik direktör değişikliğne gitti ve Santos'la olan iş birliğini sonlandırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading