Yandex Metrica

Sitede Ara

Beşiktaş'a iki kötü haber birden!

Beşiktaş'a iki kötü haber birden!

Siyah-beyazlı ekip, Fernando Santos'un ardından yeni teknik direktörleri Serdar Topraktepe ile MKE Ankaragücü maçına odaklanırken, genç yetenek Semih Kılıçsoy ve tecrübeli kaleci Mert Günok'un sakatlık haberleri takımı sarstı.

Spor

17.04.2024, 15:37

Beşiktaş, Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırlamaya hazırlanırken, genç oyuncu Semih Kılıçsoy ve deneyimli kaleci Mert Günok'tan gelen sağlık durumuyla ilgili haberler takımı endişelendiriyor. 

Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Fatih Terim'den 'dopingli oyuncusu' için açıklama Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulüpten yapılan açıklamada, Mert Günok'un sağ ayak sırtına aldığı krampon darbesi sonucu ayağında cilt kesisi ve künt travmaya bağlı ezilme yaralanması yaşadığı, Semih Kılıçsoy'un ise uyluk üst adale grubunda gerilme ve ödem tespit edildiği belirtildi. Sağlık ekibinin tedavi sürecine hemen başladığı ifade edilirken, iki oyuncunun cuma günkü MKE Ankaragücü maçında forma giymesi beklenmiyor.

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı Haberi Görüntüle

OYUNCULARIN PERFORMANSI

Bu sezon Beşiktaş forması altında mücadele eden Semih Kılıçsoy, 29 maçta görev aldı ve 11 gol ile 2 asistlik katkıda bulundu. 18 yaşındaki genç oyuncu, takımın önemli isimleri arasında yer alırken, sakatlık durumu takımı için önemli bir eksiklik olarak değerlendiriliyor. 

Öte yandan, kaleci Mert Günok ise bu sezon 39 maçta görev yaptı ve 15 maçta kalesini gole kapatarak önemli bir performans sergiledi. Ancak, yaşadığı sakatlık nedeniyle takımın kalesindeki yerini alamayacak olması Beşiktaş'ı zor durumda bırakabilir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading