Yandex Metrica

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı

İstanbulspor zurnanın zırt dediği yerde! Başka şansı kalmadı

Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor, Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Maçın sonucu, İstanbulspor'un ligde kalma umutlarını belirleyecek.

Spor

21.04.2024, 07:52

Trendyol Süper Lig'in heyecanı, İstanbulspor'un Fatih Karagümrük'ü konuk etmesiyle doruk noktasına taşınıyor. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak olan mücadele, saat 13.30'da başlayacak ve hakemlik görevini Burak Şeker üstlenecek.

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Haberi Görüntüle

PUAN KAYBEDERSEN LİGDEN DÜŞECEK

İstanbulspor, geçtiğimiz hafta Atakaş Hatayspor'u yenerek 10 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Ancak, sarı-siyahlı ekip 16 puanla ligde son sırada bulunuyor ve bu maçta alacağı sonuç, geleceğini belirleyecek nitelikte. Eğer İstanbulspor, rakibi Fatih Karagümrük karşısında puan kaybederse, ligden düşmesi kesinleşecek ve bu sezonun ilk düşen takımı olacak.

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerović ile yollar ayrıldı mı? Konyaspor'un yeni hocası kim olacak? Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerović ile yollar ayrıldı mı? Konyaspor'un... Haberi Görüntüle

İSTANBUL DERBİSİNDE KÜME MÜCADELESİ

Diğer yandan, düşme hattındaki bir diğer takım olan Fatih Karagümrük ise 30 puanla 18. sırada yer alıyor. Her iki takım için de bu mücadele son derece kritik. İstanbulspor'un ligde kalma umutları için bu maçın kazanılması büyük önem taşıyor, ancak Fatih Karagümrük de kümede kalma mücadelesinde puan kaybetmek istemiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading