Yandex Metrica

Galatasaray Sparta Prag'a yenilirse ne olur elenir mi? 1 farkla ve 2 farkla yenilirse uzatmalara mı gider? 1-0, 2-1 ve 3-2 yenilirse penaltılara mı gider?

Galatasaray Sparta Prag'a yenilirse ne olur elenir mi? 1 farkla ve 2 farkla yenilirse uzatmalara mı gider? 1-0, 2-1 ve 3-2 yenilirse penaltılara mı gider?

Galatasaray yoluna Avrupa Ligi'nde devam etmek için mücadele veriyor. Temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında Sparta Prag'ı kendi sahasında 3-2'lik skorla yenmişti. Rövanş maçı ise bu akşam oynanacak. Taraftarlar ise her türlü sonucun hesabını şimdiden yapmaya başladı. Galatasaray Sparta Prag'a yenilirse ne olur elenir mi? 1 farkla ve 2 farkla yenilirse uzatmalara mı gider? 1-0, 2-1 ve 3-2 yenilirse penaltılara mı gider? soruları spor severler tarafından sorulmaya başlandı.

Spor

07.05.2024, 15:15

Trendyol Süper Lig’de liderliğini koruyan Galatasaray bir yandan da Avrupa'da zrolu maçlara çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşılaşacak olan Galatasaray'da hedef mutlak galibiyet. Tüm hazırlıklarını tamamlayan sarı kırmızılı ekip maç saatini beklemeye başladı. 15 Şubat'ta yapılan ilk maçta temsilcimiz sahadan 3-2'lik skorla ayrılmış ve ikinci maç öncesi avantaj yakalamıştı. Sarı kırmızılı taraftarlar ise maç sonucuna göre turu geçip geçemeyeceğini merak ediyor. Galatasaray Sparta Prag'a yenilirse ne olur elenir mi? 1 farkla ve 2 farkla yenilirse uzatmalara mı gider? 1-0, 2-1 ve 3-2 yenilirse penaltılara mı gider? soruları spor severler tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Ergin Ataman'ı kim tehdit etti? Ergin Ataman hangi takımı çalıştırıyor? Haberi Görüntüle

GALATASARAY SPARTA PRAG'A YENİLİRSE NE OLUR?

Temsilcimiz ilk maçında rakibini kendi sahasında 3-2'lik skorla geçmişti. Galatasaray'ın Sparta Prag'a 1 farklı yenilmesi durumunda maç uzatmalara gider. Ancak bu fark 1'den fazla olursa turu geçen takım Sparta Prag olur ve Galataaray elenir. 

Galatasaray kupayı derbide alabilir! Galatasaray Süper Kupa'yı derbide mi alacak? Galatasaray kupayı derbide alabilir! Galatasaray Süper Kupa'yı derbide mi alacak? Haberi Görüntüle

GALATASARAY-SPARTA PRAG'A 1 VE 2 FARKLI YENİLİRSE ELENİR Mİ?

Galatasaray deplasmanda alacağı 1 farklı yenilgi maçı uzatmalara ve penaltılara götürür. Ancak 2 farklı yenilgide temsilcimiz ne yazık ki elenir. 

Galatasaray'a şampiyonluk hediyesi: Real Madrid'den geliyor! Galatasaray'a şampiyonluk hediyesi: Real Madrid'den geliyor! Haberi Görüntüle

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu play-off maçında Galatasaray ile Sparta Prag rövanş karşılaşmasına çıkacak. Mücadele 2 Şubat'ta saat 23.00'te başlayacak.

Beşiktaş'ta hedef önce kupa sonra Avrupa! Beşiktaş'ta hedef önce kupa sonra Avrupa! Haberi Görüntüle

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI HAKEMİ KİM?

Sparta Prag - Galatasaray mücadelesini İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Zorluı mücadele Exxen platformundan canlı olarak ekranlara gelecek. UEFA Şampiyonlar Ligi, Konferans Ligi ve Avrupa Ligi’nin yayın hakları Exxen’de bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

8

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Spor


Loading