Yandex Metrica

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek

Fenerbahçe'ye Fatih Terim piyangosu! Böylece satış gerçekleşecek

Fatih Terim'in isteği üzerine Fenerbahçe'den Panathinaikos'a kiralanan Samet Akaydın'ın, Yunan devine kalıcı transferi için görüşmeler sürerken, Fenerbahçe'nin elindeki satış opsiyonu gündemde.

Spor

24.04.2024, 16:05

Fenerbahçe, Adana Demirspor'dan transfer ettiği Samet Akaydın'ı, Fatih Terim'in isteği üzerine Panathinaikos'a kiralayarak önemli bir adım atmıştı. Ancak, Yunan devi Panathinaikos'un Samet Akaydın'ı kalıcı olarak transfer etme niyeti, transfer sürecine yeni bir boyut kazandırdı.

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

YUNAN EKİBİ KADROSUNA KATMAK İSTİYOR

Samet Akaydın'ın 4 milyon euro satın alma opsiyonuyla Panathinaikos'a kiralanmıştı. Bu durum, Yunan kulübünün, milli stoperi kadrosuna katma isteğini güçlendirdi.

Yunanistan basınında çıkan haberler, Panathinaikos'un Samet Akaydın'ı kalıcı olarak transfer etmek istediğini yazdı. Özellikle play-off maçlarında gösterdiği etkileyici performansla dikkatleri üzerine çeken Akaydın için Panathinaikos'un Fenerbahçe ile masaya oturacağı belirtildi.

Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor Haberi Görüntüle

KALICI BİR TRANSFERİ HAKETTİ

Samet Akaydın'ın performansıyla takdir topladığı vurgulanırken, oyuncunun Panathinaikos'ta sergilediği çıkışın kalıcı bir transferi hakettiği ifade ediliyor.

Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan stadyumu Türkiye'de Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan... Haberi Görüntüle

SAMET AKAYDIN'IN PERFORMANSI

Samet Akaydın, Panathinaikos formasıyla 13 maça çıkarken, 919 dakika süre aldı ve performansıyla takımının savunmasında önemli bir rol oynadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading