Yandex Metrica

Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor

Okan Buruk Galatasaray'dan gidecek mi? Teklif üstüne teklif geliyor

Galatasaray'ın başarılı teknik direktörü Okan Buruk, sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasıyla birlikte İtalyan ve şimdi de Rus takımlarının ilgisini çekiyor. Ancak Buruk'un kariyer planlamasında Rusya'nın yer almadığı belirtiliyor.  

Spor

19.05.2024, 14:05

Galatasaray'ın liderliğini sürdürdüğü Trendyol Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Okan Buruk'un sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Haberlere göre, 25 Mayıs'ta yapılacak olan yeni yönetim seçimleri sonrasında Buruk'un mukavele yenilemesi bekleniyor. Ancak Avrupa kulüplerinin de ilgisiyle karşı karşıya.

Mertens'ten Batshuayi'ye flaş sözler! Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesiyle alakalı öyle bir yorum yaptı ki... Mertens'ten Batshuayi'ye flaş sözler! Fenerbahçe'den Galatasaray'a gelmesiyle alakalı öyle bir... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK'A İLGİ ARTIYOR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, geçen sezon Galatasaray'a şampiyonluk yaşatan ve bu sezon da rekorlar kıran Buruk'un adı pek çok Avrupa kulübünün listesinde. İtalyan takımlarının ardından şimdi de Rus takımlarının ilgisini çekmiş durumda.

Futbol Federasyonu başkanına şok ceza! 2 yıl men edilecek Futbol Federasyonu başkanına şok ceza! 2 yıl men edilecek Haberi Görüntüle

RUSYA İÇİN NE DÜŞÜNÜYOR?

Rus basınında gündeme gelen Buruk, Spartak Moskova'nın ilgisine rağmen kariyer planlamasında Rusya'yı düşünmüyor. Buruk'un tercih ettiği rotanın ne olduğu ise henüz netlik kazanmış değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading