Yandex Metrica

Fenerbahçe söylentileri doğru mu? Mourinho kararını verdi

Fenerbahçe söylentileri doğru mu? Mourinho kararını verdi

Manchester United'da teknik direktör arayışları devam ederken Jose Mourinho'nun geleceği belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe için yapılan iddialar da gündemini korurken başarılı teknik adamın isteği aşağı yukarı belli olmuş durumda.  

Spor

14.05.2024, 12:12

Jose Mourinho, Manchester United'da yeniden görev almak istemesine rağmen kulüp yönetimi tarafından sıcak bakılmıyor. ManU'da teknik direktör kararı F.A. Cup finalinden sonra verilecek. Mourinho'nun gönlünde yatan ise hala Manchester United.

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete geçti Fenerbahçe ve Galatasaray transferde kapışıyor! Dünyaca ünlü yıldız için harekete... Haberi Görüntüle

ERIK TEN HAG'E ELEŞTİRİLER ARTIYOR

Crystal Palace'a karşı alınan ağır yenilgi sonrası Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'a yönelik eleştiriler artıyor ve desteğin azaldığı belirtiliyor.

Fenerbahçe'de eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrilmişti! Fenerbahçe'de eleştiri okları İsmail Kartal'a çevrilmişti! "Çocuklarımın ağlama sebebi Dzeko... Haberi Görüntüle

KULÜP YÖNETİMİ NE DÜŞÜNÜYOR?

Manchester Evening News'ten alınan bilgilere göre, Mourinho'nun Manchester United'a geri dönme isteği var ancak kulüp yönetimi bu duruma olumsuz bakıyor. Mourinho, 2016-2018 yılları arasında kulüpte görev yapmış ve 3 kupa kazanmıştı.

Ali Koç talep etti! Sadettin Saran görüşme odasına: Başkan adaylığı için kritik temas Ali Koç talep etti! Sadettin Saran görüşme odasına: Başkan adaylığı... Haberi Görüntüle

ADAYLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Kötü bir sezon geçiren Manchester United'da Erik ten Hag'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Ten Hag'ın kaderi, Manchester City ile oynanacak olan F.A. Cup finalinden sonra netlik kazanacak. Olası ayrılık durumunda ise kulüp, yeni teknik direktör adaylarını değerlendiriyor.

Beşiktaş Aboubakar'ın fişini çekiyor Beşiktaş Aboubakar'ın fişini çekiyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SÖZLENTİLERİ YERSİZ

Fenerbahçe'de Mourinho iddiaları medyada yer alsa da, bu söylentilerin doğruluğu belirsizliğini koruyor. İsmail Kartal yönetiminde şampiyonluk yarışında geri düşen Fenerbahçe'de, Mourinho transferiyle ilgili spekülasyonlar yersiz görünüyor. Mourinho'nun Manchester United'a dönme isteği, Fenerbahçe için negatif etki sunuyor ve sarı-lacivertlilerin elini zayıflatıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading