Yandex Metrica

Emekliler bayramda ne kadar para alacak 2024? Emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi hesaba ne zaman yatar?

Emekliler bayramda ne kadar para alacak 2024? Emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi hesaba ne zaman yatar?

Emekliler, 2024 Ramazan Bayramı öncesinde merakla bekledikleri bayram ikramiyesinin miktarı ve ödeme tarihleri hakkında bilgi arayışına girmiş durumda. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Ramazan Bayramı öncesinde emeklilere ödenecek olan ikramiye miktarı ve ödeme zamanı emekliler için oldukça önemli bir konu olarak öne çıkıyor. Peki, Emekliler bayramda ne kadar para alacak 2024? Emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi hesaba ne zaman yatar?

Spor

18.03.2024, 11:38

11 ayın sultanı Ramazan devam ederken, Ramazan Bayramı için heyecan dorukta. Özellikle emekliler arasında, Ramazan Bayramı ikramiyesinin ne kadar olduğu ve ne zaman ödeneceği konusu gündemi oldukça meşgul ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son dakika açıklaması, bu merak edilen sorulara cevap niteliğindeydi. Peki, Emekliler bayramda ne kadar para alacak 2024? Emekli Ramazan Bayramı ikramiyesi hesaba ne zaman yatar?

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama... Haberi Görüntüle

EMEKLİ RAMAZAN BAYRAMI İKRAMİYESİ HESABA NE ZAMAN YATAR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, emeklilere yönelik önemli bir müjde verdi. Bu müjde, emekli bayram ikramiyesi konusunu kapsıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her bir emeklimize tek seferlik 5'er bin liralık ödeme gerçekleştirdik. Bu yıl emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gittik." dedi.

Ardından Erdoğan, "Ramazan ikramiyelerini 2 ila 5 nisan tarihleri arasında emeklilerimizin hesaplarına yatırmış olacağız." dedi ve emeklilere Ramazan ikramiyelerinin 2-5 nisan arasında yatacağı belli oldu.

Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu Haberi Görüntüle

EMEKLİLER BAYRAMDA NE KADAR PARA ALACAK 2024?

Bayram ikramiyelerinin miktarı da önemli bir konuydu. Emekli ikramiyelerindeki artışın detayları resmi gazetede yayınlanmıştı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ödenen ikramiyeler %50 oranında artırıldı. Buna göre, yeni yıl ile birlikte emekli bayram ikramiyeleri 3.000 TL'ye yükseltildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Spor


Loading