Yandex Metrica

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama...

Fenerbahçe için zor karar! İsmi var ama...

Fenerbahçe'nin tartışılan ismi Rade Krunic'in transferinde satın alma opsiyonu devreye giriyor. Bosna Hersekli futbolcunun satın alma bedeli 4 milyon euro olarak belirlendi.

Spor

23.04.2024, 20:23

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği Bosna Hersekli futbolcu Rade Krunic'in satın alma opsiyonuyla ilgili detaylar netlik kazandı. Krunic'in satın alma opsiyonunun sezon sonunda devreye gireceği ve bedelinin 4 milyon euro olduğu iddia ediliyor.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

KRUNIC, PERFORMANSIYLA KARARSIZ BIRAKTI

Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal'ın ısrarla istediği Krunic, sezon başında satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Ancak Krunic'in performansı, özellikle Olympiakos ve Fatih Karagümrük maçlarında eleştirilere maruz kaldı. Bu eleştirilerin ardından Bosna Hersekli futbolcu, taraftarların hedefi haline geldi.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KÜME DÜŞMEZSE...

Krunic'in sözleşmesindeki satın alma opsiyonuyla ilgili dikkat çeken bir detay da ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe küme düşmediği takdirde Krunic'in satın alma opsiyonu devreye girecek. Satın alma opsiyonunun miktarı ise 4 milyon euro olarak belirlendi.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

SEZON PERFORMANSI

Fenerbahçe ile şu ana kadar 16 maça çıkan ve 946 dakika süre alan Krunic'in performansı, takımın ve taraftarların beklentilerini karşılamakta zorlanıyor. Bu sezon 1 asistlik katkı sağlayan Krunic için belirsizlik sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading