Yandex Metrica

Fenerbahçe'den flaş İsmail Kartal ve Dzeko açıklaması

Fenerbahçe'den flaş İsmail Kartal ve Dzeko açıklaması

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal ile başarılı forveti EdinDzeko arasında sorun yaşandığına dair öne sürülen iddialar için kulübün resmi hesabından açıklama geldi.

Spor

15.05.2024, 00:57

Fenerbahçe Kulübü, son günlerde medyada yer alan Teknik Direktör İsmail Kartal ile oyuncu Edin Dzeko arasındaki çatışma iddialarına resmi bir açıklama ile cevap verdi. Fenerbahçe, edilen sorunları kesin bir dille yalanladı.

Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman saat kaçta? Milletler Ligi Türkiye'nin grubunda hangi takımlar var? Türkiye-Japonya voleybol maçı ne zaman saat kaçta? Milletler Ligi Türkiye'nin... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN NET MESAJ

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şu şekilde:

"Zorunlu Açıklama

Bazı mecralarda yer alan Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ile oyuncumuz Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair iddialar üzerine açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.

Öncelikle Beşiktaş derbisinde Teknik Direktörümüzün yapmış olduğu oyuncu tercihleri tamamen maça odaklı ve rakibin oyun yapısına yöneliktir. 

Bu ve benzeri kararlar takımımız içerisinde gündem konusu dahi olmamaktadır. 

Bahsi geçen iddiaların doğru olmadığını; gerek geleneksel gerek dijital mecralarda özellikle son dönemde artan bu ve benzeri yalan haberlerinin dikkate alınmamasını taraftarlarımızdan ve kamuoyundan rica ederiz."

Batshuayi bedavaya mı gidecek? Fenerbahçe nasıl bir aksiyon alıyor? Batshuayi bedavaya mı gidecek? Fenerbahçe nasıl bir aksiyon alıyor? Haberi Görüntüle

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

Fenerbahçe'nin açıklamasıyla birlikte, Kartal ve Dzeko arasındaki ilişkide herhangi bir sorun olmadığı resmen teyit edilmiş oldu. Kulüp yetkilileri, taraftarlardan gelecek desteğin önemine vurgu yaparak, takımın birlik ve beraberlik içinde hedeflerine odaklanmasını istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading