Yandex Metrica

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın

Futbol dünyasının tanıdık yüzlerinden Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile berabere kaldığı maçı sert bir dille eleştirerek, İsmail Kartal'ın tercihlerine isyan etti.

Spor

24.04.2024, 09:59

Futbol dünyasının yakından tanıdığı isimlerden biri olan Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Sivasspor ile oynadığı mücadeleyi sert bir dille eleştirdi. Özellikle İsmail Kartal'ın oyuncu tercihlerine isyan eden Kahveci, maçın kritik anlarını ve takımın genel performansını değerlendirdi.

BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... BOMBA TRANSFER! Fenerbahçe'nin yeni Arda Güler'i geliyor! 10 numara... Haberi Görüntüle

"BİRİ BANA ANLATSIN"

Kahveci, özellikle İrfan Can Kahveci'nin oyundan alınışını sert bir dille eleştirerek, "Sahada 22 kişi, 5'er de oyuncu değişikliği koy üstüne 32. 32 kişinin en iyisi İrfan Can Kahveci oyundan çıktı ve son 2 dakika. Bu değişikliği biri bana anlatsın." ifadelerini kullandı. Maçta etkisiz kalan Cengiz Ünder'in performansını da yorumlayan Kahveci, takıma yapılan değişikliklerin beklenen katkıyı sağlayamadığını dile getirdi.

Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Fenerbahçe Konferans Liginden toplam kaç para kazandı? Haberi Görüntüle

PENALTI POZİSYONUNU YORUMLADI

Tartışmalı penaltı pozisyonuna da değinen Kahveci, VAR'ın kararını sorgulayarak, hakem kararını eleştirdi ve temasın şiddetini "VAR elinde çok net kanıt olduğunda çağırması gereken bir mecra. Teması gösterdi hakeme, hakem de izledi verdi. Temas var mı, var ama şunu söyleyeyim; temas da çok ufak. Vurduktan sonra vücut da düşme şekli alıyor. Bana göre ağır karar ama gerçekten zor pozisyon." şeklinde analiz etti.

Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Fırtına Kayseri'de esti: Üçüncülük için arayı açıyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İÇİN KARA NİSAN

Ayrıca, maçın genel performansını ve takımın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulunan Kahveci, Fenerbahçe'nin Nisan ayı performansını "Kara Nisan" olarak nitelendirerek, takımın yaşadığı zorlukları ve gelecek beklentilerini değerlendirdi.

Habere Tepki Ver

0

2

1

1

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading