Yandex Metrica

Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu

Beşiktaş'ta ayrılık resmen duyuruldu

Beşiktaş 21 yaşındaki genç oyuncusu Berkay Vardar ile yollarını sözleşmenin karşılıklı olarak fesih edilmesi ayırdığını kamuoyuna duyurdu. 

Spor

20.04.2024, 23:05

Beşiktaş, altyapısından yetişen genç futbolcu Berkay Vardar ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. Siyah-Beyazlılar, 21 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin feshedildiğini duyurdu.

Trabzonspor haber bekliyordu! Dortmund'dan Hummels kararı Trabzonspor haber bekliyordu! Dortmund'dan Hummels kararı Haberi Görüntüle

KISA BİR KİRALIK DÖNEMİ

Sezon başında FC Sheriff'e kiralanan Berkay Vardar, daha sonra Siyah-Beyazlılara geri dönmüştü. Ancak, genç oyuncunun Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyordu.

Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Galatasaray'dan bomba transfer açıklaması: Okan Buruk'un gözdesi geliyor Haberi Görüntüle

PROFESYONEL SÖZLEŞME İMZALANMŞTI

Berkay Vardar, 2022-23 sezonu başında Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzalamıştı. Ancak, son gelişmelerle birlikte bu anlaşmanın karşılıklı olarak sona erdirildiği belirtildi.

Ferdi Kadıoğlu transferinde gelişme: Bana sordular, alırsanız tebrikler dedim Ferdi Kadıoğlu transferinde gelişme: Bana sordular, alırsanız tebrikler dedim Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'TAN TEŞEKKÜR

Beşiktaş Kulübü, Berkay Vardar ile yollarını ayırdığı için genç futbolcuya teşekkür etti. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Vardar'a emekleri için teşekkür edilirken, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileyen ifadelere yer verildi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading