Yandex Metrica

Brezilyalı forvete doping şoku! Futboldan 2 yıl men edildi

Brezilyalı forvete doping şoku! Futboldan 2 yıl men edildi

Brezilya'nın Flamengo takımının başarılı oyuncusu Gabriel Barbosa, doping kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 2 yıl men cezası aldı. Gabigol ise suçlamaları reddederek suçsuz olduğunu savundu.

Spor

01.04.2024, 21:50

Flamengo'nun önemli isimlerinden Gabriel Barbosa, doping testine geç gelmesi ve talimatlara uymayı reddetmesiyle gündeme geldi. Brezilyalı oyuncu, 8 Nisan 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere 2 yıl men cezasına çarptırıldı.

TFF'den Trabzonspor - Gaziantep maçı için yabancı VAR kararı TFF'den Trabzonspor - Gaziantep maçı için yabancı VAR kararı Haberi Görüntüle

"HİÇ SUÇ İŞLEMEDİM"

Gabriel Barbosa, sosyal medya üzerinden suçlamalara yanıt verdi. Suçsuz olduğunu iddia eden Gabigol, "Hiçbir zaman testleri engellemedim ya da hile yapmadım. Oyunun kurallarına her zaman uydum ve hiç yasaklı madde kullanmadım." şeklinde açıklamalarda bulundu.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday İbrahim Hacıosmanoğlu TFF için başkanlığa aday Haberi Görüntüle

FLAMENGO'DAN CEZAYA İTİRAZ

Flamengo Kulübü, Gabigol'e verilen men cezasını şaşkınlıkla karşıladı. Kulüp yetkilileri, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'ne başvurarak cezaya itiraz edeceklerini duyurdu.

Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı yapan kim? Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtları açıklandı: Sivasspor-Fenerbahçe maçında penaltıyı... Haberi Görüntüle

GABIGOL'ÜN ÖZGEÇMİŞİ

Gabriel Barbosa, kariyerinde Santos, Inter ve Benfica gibi önemli takımlarda forma giydi. Ayrıca, Brezilya Milli Takımı'nda da 18 maçta görev aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading