Yandex Metrica

Sitede Ara

Abdullah Avcı çılgına döndü! Gazetecinin sorusu ortamı gerdi

Abdullah Avcı çılgına döndü! Gazetecinin sorusu ortamı gerdi

Son dakika transfer haberleri... Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kopenhag'a elendikleri maçın ardından basın toplantısında yöneltilen soruya sitem etti.

Spor

23.01.2024, 19:43

Şampiyonlar Ligi'ne play-off aşamasında veda eden Trabzonspor, hayal kırıklığı yarattı.

Kopenhag'ı deviremeyen Bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı, basın toplantısında gazetecilerin yönelttiği sorularda gergin anlar yaşadı.

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın Haberi Görüntüle

ABDULLAH AVCI: GÜLÜYORUM BUNLARA

Bir gazetecinin geçen sezondan bu yana kendisinin formsuz olduğu ve kredisinin azaldığı yönündeki sorusuna cevap veren Avcı, "Ben gülüyorum bunlara. Benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını düşünüyorum. 1,5 senedir Trabzonspor Kulübü'nde harika işler yapılıyor. Yurt dışına oyuncular satılıyor, kupalar alınıyor. Bir oyun felsefesi, kültürü oluşturuluyor. Benim yolum uzun bir yol." yanıtını vererek gazeteciyle tartıştı.

Maçla ilgili görüşlerini de aktaran Abdullah Avcı, "Djaniny'nin, Enis'in, Cornelius'un, Bartra'nın, Bakasetas'ın pozisyonu var. Gol atsak oyun başka bir hikayeye dönecek. 2'yi, 3'ü bulacağız. Rakibi de tebrik etmek lazım. Son bölüm 5'liyi denedik. Sakat Bakasetas'ı oyuna sokmak zorunda kaldık. Yapacak bir şey yok. Oyuncularımı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading