Yandex Metrica

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın

Premier Lig ekibi Nottingham Forest, Everton maçındaki VAR kararlarının açıklanmasını talep ediyor. Kulüp, maçtaki üç kritik pozisyonun detaylarını paylaşılmasını istiyor.

Spor

23.04.2024, 11:23

İngiltere Premier Lig takımlarından Nottingham Forest, Everton ile oynadığı maçta VAR kayıtlarının açıklanmasını talep ediyor. Kulüp, maç sırasında yaşanan üç önemli pozisyonun detaylarını öğrenmek istiyor.

Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor Haberi Görüntüle

RESMİ TALEP GELDİ

Everton karşısında 2-0'lık mağlubiyetle sahadan ayrılan Nottingham Forest, ligde kalma mücadelesi veriyor. Maç sonrasında kulüp, Premier Lig'deki hakemlerden sorumlu PGMOL'a resmi bir talepte bulundu. Sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Nottingham Forest, Goodison Park'ta dün oynanan maç sırasında hakemler arasındaki görüşmelerin yayınlanması için PGMOL'a resmi talepte bulundu. Kulüp, maçtaki 3 pozisyonun paylaşılmasını talep etti." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Trabzonspor'da bomba trasnfer: 2 yılda değerini 6'ya katladı! Haberi Görüntüle

"KABUL EDİLEMEZ" KARARLAR

Ayrıca, kulüp maç sonrasında hakem yönetimi ve VAR kararlarına yönelik de tepkisini dile getirdi. Üç kritik kararı "kabul edilemez" olarak değerlendiren Nottingham Forest, PGMOL'a VAR hakeminin Luton taraftarı olduğu konusunda önceden uyarıda bulunduklarını belirtti ancak bu durumun dikkate alınmadığını ifade etti. Kulüp, tüm seçenekleri değerlendireceğini açıkladı.

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor 18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor Haberi Görüntüle

DÜŞME HATTI BASKISI

Nottingham Forest, şu anda 34 maç sonunda 26 puan toplayarak küme düşme hattının bir puan üstünde 17. sırada bulunuyor. Bu nedenle, hakem kararlarının maç sonuçlarını etkilemesi üzerine hak arayışı ile yerini korumak istiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading