Yandex Metrica

Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor

Cenk Tosun gemileri yaktı! Süper Lig'de flaş bir transfer yaklaşıyor

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun'un Eyüpspor ile transfer temasında olduğu iddia ediliyor, tribün tepkisinin de etkisiyle ayrılığa yakın olduğu belirtiliyor.

Spor

22.04.2024, 17:04

Beşiktaş'ın sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcularından Cenk Tosun'un, siyah beyazlı takımdan ayrılmak üzere olduğu iddia ediliyor. Sözcü Gazetesi'nin aktardığı habere göre, Tosun'un yeni bir takım arayışında olduğu ve Eyüpspor ile temas halinde olduğu öne sürülüyor.

Sergen Yalçın için tek hedef Beşiktaş! Sergen Yalçın için tek hedef Beşiktaş! Haberi Görüntüle

CENK TOSUN AYRILIĞINI NETLEŞTİRDİ

Beşiktaş yönetimiyle devam eden görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından Cenk Tosun'un ayrılık kararı aldığı belirtiliyor. Özellikle tribünlerden gelen tepkilerin etkisiyle Tosun'un Beşiktaş'tan ayrılmaya karar verdiği ifade ediliyor.

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı? El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne... Haberi Görüntüle

SALİH UÇAN'A BAŞKA TARİFE

Haber detaylarında, Salih Uçan ile yaşanan kopma noktasının ise son dönemde olumlu bir yöne evrildiği ve taraflar arasında anlaşma noktasına yaklaşıldığı belirtiliyor. Ancak Cenk Tosun'un durumunun farklı olduğu ve Eyüpspor ile temas halinde olduğu aktarılıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading