Yandex Metrica

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

El Clasico heyecanı başlıyor! Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Arda Güler oynayacak mı?

La Liga'da heyecan Real Madrid- Barcelona karşılaşmasıyla devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Barcelona, Madrid karşısında kazanarak tartarına mağlubiyeti unutturmayı hedefliyor. Manchester City’i penaltı atışlarında eleyerek yarı finale yükselen Real Madrid ise başarı serisini bozmaya niyeti yok. Peki A Milli Takım'ın genç yıldızı Arda Güler, forma şansı bulacak mı? Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor

29.04.2024, 10:15

Real Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde penaltı atışları sonucunda Manchester City’i mağlup ederek yarı finale kalma başarısı gösterdi. Bu sezon tüm kulvarlarda gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken eflatun-beyazlılar, ligde ise ezeli rakibi Barcelona'nın 8 puan önünde lider konumda bulunuyor. 

Şampiyonlar Ligi’nde alınan ağır mağlubiyet sonrasında Barcelona, Real Madrid galibiyetiyle moral bulmak istiyor. Peki Real Madrid - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de kalacak mı? Ali Koç kararını verdi! Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'de kalacak mı? Ali Koç kararını verdi! Haberi Görüntüle

REAL MADRİD - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN?

Real Madrid - Barcelona maçı 21 Nisan Pazar günü saat 22.00’da başlayacak. 

Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Olympiakos'un hocasından Fenerbahçe'ye büyük oyun! Maçtaki taktiğini açıkladı Haberi Görüntüle

REAL MADRİD - BARCELONA HANGİ KANALDA?

Mücadele S Sport ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Arda Güler için kesenin ağzını açtı! İngiltere ekibinden şok teklif Arda Güler için kesenin ağzını açtı! İngiltere ekibinden şok teklif Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Real Madrid'de ilk sezonunu geçiren milli futbolcu Arda Güler, ikinci kez bir El Clasico maçında takımının kadrosunda yer alacak.

Real Madrid'de son 4 resmi maçta yedek bekleyen genç futbolcunun yarın da yedekler arasında yer alması bekleniyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading