Yandex Metrica

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor

Hollanda Futbol Federasyonu Lisans Komitesi, Vitesse'e tarihi bir ceza verdi! Lisans düzenlemelerine uymayan kulüp, 18 puan silme cezasıyla karşı karşıya kaldı ve küme düşme kararı alındı.

Spor

22.04.2024, 06:15

Hollanda Futbol Federasyonu Lisans Komitesi, Vitesse kulübüne ağır bir ceza verdi. Uzun süredir yanlış bilgi verdiği tespit edilen Vitesse'ye 18 puan silme cezası uygulandı. Bu ceza sonucunda Vitesse, -1 puana gerileyerek küme düşme kararı aldı.

Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum ne? TFF seçimleri erkene çekilecek mi, ne zaman yapılacak? Kulüpler Birliği yarın Büyükeş'nin sonunu açıklayacak! İmza sayımında son durum... Haberi Görüntüle

35 YILLIK SERÜVEN SON BULDU

Vitesse, 35 yıldır Eredivisie'de mücadele ediyordu. Ancak bu ceza sonrasında 2024-25 sezonunda Eerste Divisie'ye düşecek. Kulüp, tarihinde ilk kez alt liglerde yer alacak.

Amedspor'dan Aziz Yıldırıma çağrı: Gel başkan ol! Aziz Yıldırım Amedspor'a başkan olacak mı? Amedspor'dan Aziz Yıldırıma çağrı: Gel başkan ol! Aziz Yıldırım Amedspor'a... Haberi Görüntüle

İTİRAZ ETMEYECEKLER

Vitesse yönetimi, Lisans Komitesi'nin verdiği cezaya itiraz etmeyeceklerini açıkladı. Kulüp, 15 Haziran'a kadar sahip olduğu profesyonel lisansı korumak için çalışmalarına odaklanacak.

Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam zemin? Basketbol tarihinde benzeri görülmedi! Maçlar artık parkede oynanmayacak! Neden cam... Haberi Görüntüle

ROMAN ABRAMOVIC İLİŞKİLERİ GÜDEMDE

Hollanda basını, Vitesse'nin sahibi Roman Abramovich ile olan ilişkileri araştırıyor. The Guardian'ın özel haberine göre geçtiğimiz yıl Abramovich tarafından gizlice 117 milyon euro finanse edilen Vitesse, bu konuda dikkat çekici detaylara sahip.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading