Yandex Metrica

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt

Sontos'un ardından Feyyaz Uçar da mı gidiyor? İstifa iddiasına yanıt

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada istifa iddiasına noktayı koydu. Feyyaz Uçar, yaptığı açıklamada ''Beşiktaşımız için, başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaya devam ediyoruz.'' dedi.

Spor

09.05.2024, 17:56

Sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta Portekizli teknik adam Fernando Santos'la yollar ayrıldı. Takımın teknik sorumluluğunu sezon sonuna kadar Serdar Topraktepe yapacak. Beşiktaş, Fernando Santos için 500 bin euro tazminat bedeli ödeyecek. Bu ödeme fesih yapılan günden itibaren 5 aylık taksitle olacak. Başka herhangi bir ödeme yapılmayacak.

Süper Lig'de kritik maçların VAR hakemleri açıkladı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe hakemleri... Süper Lig'de kritik maçların VAR hakemleri açıkladı! İşte Galatasaray, Fenerbahçe... Haberi Görüntüle

FEYYAZ UÇAR İSTİFA EDECEK İDDİASI

Yeni sezonda Beşiktaş'ın teknik direktörünün kim olacağı merak edilirken Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın istifa edeceği iddia edildi. Bugün medyada yer alan iddialar büyük ses getirdi. Konuyla ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada istifa edeceğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Rıdvan Dilmen'in Galatasaray kehaneti! Gerçek oldu Rıdvan Dilmen'in Galatasaray kehaneti! Gerçek oldu Haberi Görüntüle

''KAOS İÇİN BU TARZ HABERLER ORTAYA ÇIKIYOR''

Kaos oluşturmak için bu tarz haberlerin ortaya çıktığını savunan Feyyaz Uçar, "Beşiktaş'ımız için, başkanımız ve yönetim kurulumuzla birlikte çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading