Yandex Metrica

Son dakika: Diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de peş peşe kritik temas

Son dakika: Diplomasi trafiği! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BAE'de peş peşe kritik temas

Son dakika haberleri... Dünya Hükümetler Zirvesi'ne onur konuğu olarak katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE'de temaslarını sürdürüyor. Erdoğan, sırasıyla Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan, uluslararası yatırım şirketleri ve Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileri ve Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ile bir araya geldi.

Dünya

27.02.2024, 19:56

Dünya Hükümetler Zirvesi'ne onur konuğu olarak katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BAE'de temaslarını sürdürüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas sözleri dünyada manşet: NATO üyesi lideri eleştirdi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hamas sözleri dünyada manşet: NATO üyesi lideri eleştirdi Haberi Görüntüle

RUANDA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ruanda Cumhurbaşkanı Paul Kagame ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında Ruanda Cumhurbaşkanı Kagame ile görüştü.

Biden'dan soykırım itirafı: Gönderdiğimiz silahlarla siviller öldürüldü Biden'dan soykırım itirafı: Gönderdiğimiz silahlarla siviller öldürüldü Haberi Görüntüle

IKBY BAŞKANI BARZANİ İLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında, Barzani'yi kabul etti.

Belçika televizyonunda İsrail protestosu! Eurovision yayınını kesti Belçika televizyonunda İsrail protestosu! Eurovision yayınını kesti Haberi Görüntüle

LİBYA BAŞBAKANI DİBEYBE'Yİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Libya Ulusal Birlik Hükümeti Başbakanı Abdulhamid Dibeybe ile görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında, Dibeybe'yi kabul etti.

Görüşme sonrası açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin, Libya'nın birliği ve bütünlüğünü ön planda tuttuğunu, Ulusal Birlik Hükümeti'nin meşruiyetine zarar vermeden Libya'daki diyalog sürecine destek vermeye hazır olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin, Libya'nın birliği ve bütünlüğünü ön planda tuttuğunu, Ulusal Birlik Hükümeti'nin meşruiyetine zarar vermeden Libya'daki diyalog sürecine destek vermeye hazır olduğunu kaydetti.

Erdoğan, Libya'da sürdürülebilir ve kalıcı çözüm için Türkiye'nin gayretlerini sürdürmeye devam edeceğini belirtti ve Türkiye'nin, bölgede sükunetin sağlanmasına yönelik katkılarını sürdüreceğini ifade etti.

Almanya'da yüksek enflasyon döneri vurdu devlet desteği istediler: Kupon dağıtılsın Almanya'da yüksek enflasyon döneri vurdu devlet desteği istediler: Kupon dağıtılsın Haberi Görüntüle

MALDİVLER CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde, Maldivler Cumhurbaşkanı Muhammed Muizzu ile ayaküstü görüşme yaptı.

İngiltere'de yerel seçim sonuçları büyük ölçüde belli oldu: Başbakan Sunak hayal kırıklığı yaşıyor İngiltere'de yerel seçim sonuçları büyük ölçüde belli oldu: Başbakan Sunak... Haberi Görüntüle

YATIRIM ZİRVESİ

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dubai'de, uluslararası yatırım şirketleri ve Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileriyle bir araya geldi. Erdoğan, onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'nde temaslarını sürdürüyor. Bu kapsamda Erdoğan, uluslararası yatırım şirketleri ile Emirlik ailelerine ait şirketlerin temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.

İsrail'de ordu ve bakanlıktan kafaları karıştıran rakamlar: Gazze'de kaç işgalci asker öldürüldü? İsrail'de ordu ve bakanlıktan kafaları karıştıran rakamlar: Gazze'de kaç işgalci... Haberi Görüntüle

BAE DEVLET BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile bir araya geldi. Erdoğan, onur konuğu olarak katıldığı "Geleceğin Hükümetlerini Şekillendirmek" teması altında düzenlenen Dünya Hükümetler Zirvesi'ndeki ikili temasları kapsamında, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü.

Dışişleri Bakanı Fidan'dan İİT Zirvesi'nde Filistin çağrısı: 'Filistin'in daha fazla ülke tarafından tanınması İsrail'e önemli bir darbe vuracaktır' Dışişleri Bakanı Fidan'dan İİT Zirvesi'nde Filistin çağrısı: 'Filistin'in daha fazla... Haberi Görüntüle

GAZZE KONUSU ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüşmesinde, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkiler, bölgesel ve küresel konular, İsrail'in Filistin topraklarında devam eden saldırıları ele alındı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Dünya


Loading