Yandex Metrica

Kraliyet ailesi yasak aşk gündemiyle çalkalanıyor! Kate ortada yok ikinci kadın 'Rose' her yerde!

Kraliyet ailesi yasak aşk gündemiyle çalkalanıyor! Kate ortada yok ikinci kadın 'Rose' her yerde!

Dünya'nın en sansasyonel ailelerinden olan İngiliz Kraliyet ailesinde sular durulmuyor. İngiliz Kraliyet ailesine mensup Kate Middleton'un kanser olduktan sonra ardı arkası kesilmeyen dedikodular tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı. Prens William, ülkede etkinliklerde boy göstermeye devam etse de Kate aylardır ortalarda görünmedi. Prens William, uzun süredir aile dostlarının karısı Rose Hanbury ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde.

Dünya

18.05.2024, 10:39

Kraliyet ailesinin güzel gelini Kate, kapalı kapılar ardında iyileşmeye çalışırken ailenin geri kalan üyeleri de her zamanki gibi iddialı hayatlarına devam ederek açılışlara, partilere katılıyorlar, halkın karşısına çıkıp onlarla bir araya geliyorlar.

Galler Prensesi Kate, şahşalı bir hayatın içinde olsada onunda herkesin başına geldiği gibi bazı tatsız söylentilerde adı geçiyor. Özellikle de hastalandığı için uzun süre gözlerden uzak kaldığında bu söylentiler kelimemin tam anlamıyla yeni bir boyut kazandı. 

Dragon planı tıkır tıkır işliyor: Hazine çıkarma işlemi başladı: Bölgede tam 11,5 milyon tonluk rezerv var Dragon planı tıkır tıkır işliyor: Hazine çıkarma işlemi başladı: Bölgede... Haberi Görüntüle

O İDDİALARLA DÜNYA ÇALKALANMIŞTI

İngiltere halkı ise Middleton'ın uzun bir süre görülmemesinden endişe ederek, Middleton'un ameliyat masasından kalkamadığını, öldüğünü hatta en yakın arkadaşı Lady Hanbury ile William'ın birlikte olduğu, Kate'nin ise evi terkettiği iddia edilmişti.

173 ölü 1.200 tutuklama! Asker sokaklara indi, ülke genelinde internet bağlantısı kesildi! Bangladeş alev alev yanıyor 173 ölü 1.200 tutuklama! Asker sokaklara indi, ülke genelinde internet... Haberi Görüntüle

YASAK AŞK SÖYLENTİLERİ YİNE ORTAYA ÇIKTI

Artık herkesin ezbere bildiği gibi Kate'in kocası Prens William, uzun süredir aile dostlarının karısı Rose Hanbury ile yasak aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde. Hatta Kate bir video aracılığıyla kanser olduğunu açıklamadan önce de bu yüzden William ile sert bir tartışmaya girip evi terk ettiği söylentileri konuşulmuştu.

Son birkaç yıldır bitmeyen, zaman zaman yeniden alevlenen bu yasak aşk söylentileri bugünlerde yine gündemde.

Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır Uluslararası Adalet Divanı: İsrail, Gazze'de işgalci güç konumundadır Haberi Görüntüle

KRALİYET AİLESİNİN ETKİNLİKLERİNDE BOY GÖSTERİYOR 

Bunun nedeni de Kate Middleton ortada görünmezken; Rose Hanbury'nin kraliyet ailesinin katıldığı bazı etkinliklerde bulunması. Kate ortalarda olmadığı, onun yerine Rose etkinliklerde yer aldığı için de bu yasak aşk söylentileri yine alevlendi.

ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' ABD'den gözdağı! Rusya'dan nükleer resti: 'Çeşitli senaryolara hazırlıklı olmalıyız' Haberi Görüntüle

DEDİKODULAR 2019'DAN BERİ VAR 

Rose Hanbury'nin adı 2019 yılından bu yana William ile yasak aşk söylentisine karışmış durumda. Galler çiftinin üçüncü bebeği Louis'nin dünyaya gelmesinden bir süre sonra hayranlarını şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Buna göre William, karısı Kate'i üçüncü hamileliği sırasında aldatmıştı. Yasak aşk yaşadığı kişi ise aile dostları ve komşuları olan, sık sık görüştükleri Rose Hanbury'ydi. Yani Cholmondeley Markisi David Rocksavage'ın eşi ve üç çocuğunun annesi.

Henüz 30'lu yaşlarında olan Rose Hanbury ile kendisinin iki katı yaşındaki kocası Rocksavage, Kate ve William'ın Anmer Hall'deki konutuna komşu bir malikanede yaşıyordu.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Dünya


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading