Yandex Metrica

Sitede Ara

SGK ve Bağkur emeklilerine zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

SGK ve Bağkur emeklilerine zam! Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

16 milyon emekliye müjde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. 31 Mart seçimleri kapsamında Kütahya'da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yeni bir düzenlemenin olacağının siyallerini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere seslenerek, "10 bin TL maaş yeterli değil farkındayız" diyerek seyyanen zammın kapısını araladı.

Ekonomi

10.03.2024, 13:31

2024 yılı emeklilerin yılı olacak diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlara peş peşe müjdeler vermeye devam ediyor. Son olarak Kütahya mitinginde açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Devlet ve millet olarak daha fazla çalışacak, daha çok gelir elde edecek, ortaya çıkan kazançtan da emeklilerimize hak ettikleri parayı vereceğiz" ifadelerini kullandı.

2025'te dolar ne kadar olacak? 1 Dolar 2025'te kaç TL olur? 2025'te dolar ne kadar olacak? 1 Dolar 2025'te kaç TL... Haberi Görüntüle

EMEKLİ MAAŞLARINA SEYANNEN ZAM MÜJDESİ

16 milyon emekliyi her fırsatta desteklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarının yeterli olmadığını belirterek, "En düşüğü 10 bin lira olan emekli maaşı ömrünü kendi ve ailesi için harcayan vatandaş için elbette yeterli değil." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Emekli maaşlarını arzu ettiğimiz düzeye nasıl yükselteceğiz? Emekliler için çaba gösteriyoruz." şeklinde konuştu.

Bakan Göktaş canlı yayında müjdeyi verdi! Evlilik kredisinde ilk ödeme tarihi belli oldu Bakan Göktaş canlı yayında müjdeyi verdi! Evlilik kredisinde ilk ödeme... Haberi Görüntüle

KAÇ TL SEYANNEN ZAM GELECEK?

Emekli maaşlarına yapılması planlanan seyyanen zamlara ilişkin de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seyyanen artışların emekli maaşları arasında yol açtığı adaletsizliğin farkındayız. Sırtında yumurta küfesi taşımayanlar istedikleri gibi atıp tutabilirler." dedi.

Sözlerine devam eden Erdoğan, "Milletin ülkeyi ve devleti yönetme görevini verdiği bizim için böyle bir durum asla söz konusu değil. Siz oturdukları yerden atıp tutanlara bakmayın" ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Ekonomi


Loading