Yandex Metrica

Şehit babasına hakaretler savurmuştu! CHP yandaşı Can Ataklı'ya hapis istemi!

Şehit babasına hakaretler savurmuştu! CHP yandaşı Can Ataklı'ya hapis istemi!

CHP yandaşı Can Ataklı Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit olan bir askerin babasıyla ilgili kullandığı hakret dolu ifadeler nedeniyle hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame düzenlendi.  

Gündem

22.04.2024, 14:59

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Ataklı'nın sosyal medya hesaplarında paylaştığı videoda, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki çatışmada şehit olan bir askerin babasıyla ilgili kullandığı ifadeler üzerine başlattığı soruşturmayı tamamladı.

ŞİKAYET DİLEKÇELERİNİN BİRLEŞTİRİLMESİNE KARAR VERİLDİ 

Hazırlanan iddianamede, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Türk Devletleri Şehit Yakınları ve Gaziler Vakfı, Engin Karakuş ve Fatih Karaaslan ile Ali Yalçın müşteki, Mustafa Can Ataklı ise sanık sıfatıyla yer aldı.

Image

SÖZLERİ KAMU GÜVENLİĞİ AÇISINDAN TEHLİKE OLUŞTURUYOR

İddianamede, Ataklı'nın söz ve beyanlarının bulunduğu videonun sosyal medya ve basın yayın organlarında yayınlanmasının ardından pek çok hesap ve grup tarafından paylaşılarak gündem oluşturduğuna, bunu müteakip tahrik edilenler nazarında endişe yaratacak şekilde bir etki oluşturarak kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıktığına işaret edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Loading