Yandex Metrica

Rusya yeşil ışık yaktı PKK paniğe kapıldı! Suriye terörden temizleniyor

Rusya yeşil ışık yaktı PKK paniğe kapıldı! Suriye terörden temizleniyor

Türk Silahlı Kuvvetlerinin son dönemde yapmış olduğu operasyonlar ile beli kırılan terör örgütü PKK/YPG'nin içine girdiği panik, Rusya'nın Türkiye'nin eli kulağındaki operasyonuna yeşil ışık yakması ile daha da derinleşti.

Savunma

23.01.2024, 19:42

Türkiye uzun süredir Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG terör örgütüne operasyon düzenlemek için hazırlık yapıyor. 

Nijerya Donanması'na ASELSAN ve HAVELSAN desteği: Nijerya'nın karakol gemisi OPV 76 ikinci kez denizlere indi Nijerya Donanması'na ASELSAN ve HAVELSAN desteği: Nijerya'nın karakol gemisi OPV... Haberi Görüntüle

PANİK HAVASINA KAPILDILAR

Türkiye'nin olası Suriye operasyonu bölgede askeri hareketliliği artırırken terör örgütü PKK/ YPG'nin sözde yöneticilerinin Batılı medya organlarına yaptığı açıklamalar terör örgütünün içine girdiği paniği bütün çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.

F-22'yi gören radar bombası: Amerikan uçağı hayalet olmaktan çıktı F-22'yi gören radar bombası: Amerikan uçağı hayalet olmaktan çıktı Haberi Görüntüle

ABD VE RUSYA TERÖR ÖRGÜTÜ PKK'YI TERK ETTİ 

Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı PYD'nin sözde eşbaşkanı Salih Müslim, Türkiye'nin olası Suriye operasyonu öncesi Al Monitor'a yaptığı değerlendirmede, ABD ve Rusya'nın Türkiye'ye karşı tutumunu eleştirerek örgütün öfkeli olduğunu ve ihanete uğradığını söyledi.

Hiçbir destek almamışlar: BAYKAR bugüne kadar kendi imkanlarıyla geldi Hiçbir destek almamışlar: BAYKAR bugüne kadar kendi imkanlarıyla geldi Haberi Görüntüle

RUSYA TÜRKİYE'YE YEŞİL IŞIK YAKTI 

Önceki gün de yine Batılı medya organlarına konuşan YPG'nin sözde sözcülerinden biri, Rusya'nın Türkiye'nin operasyonuna yeşil ışık yaktığını, son dönemlerde artan SİHA saldırılarının da bunun göstergesi olduğunu dile getirdi.

Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar gelip füze ateşlediler Abdullah Ağar şok ihtimali böyle açıkladı: Denizaltı ile sınıra kadar... Haberi Görüntüle

HALKA EVİNİZDEN ÇIKMAYIN ÇAĞRISI 

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA da Türkiye'nin operasyon hazırlıklarını hızlandırdığını ve bölgede halka evlerinden çıkmama çağrıları yapıldığını iddia etti.

SANA'ya konuşan yerel kaynaklar, Suriye'deki Türk askerlerinin cami hoparlörlerinden Halep'e bağlı Cerablus yakınında halka operasyon hazırlıkları nedeniyle evlerinden çıkmama çağrısı yaptığını söyledi.

Hindistan, Ermenistan ve Yunanistan'a yakınlaşıyor: Türk denizcilik şirketine yaptırım Hindistan, Ermenistan ve Yunanistan'a yakınlaşıyor: Türk denizcilik şirketine yaptırım Haberi Görüntüle

SINIRA YAKIN BÖLGELERDE İHA'LAR DEVRİYE ATIYOR 

Kaynaklar, sınıra yakın bölgelerde çok sayıda Türk İHA'sı görüldüğünü, Türk güçlerinin Haseke, Rakka ve Halep'teki sınır bölgelerinde hızla konuşlandığını savundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçenlerde yaptığı açıklamada "Suriye'de terör örgütünün yuvalandığı son bölgeleri temizleyerek, güvenlik kuşağının halkalarını yakında birleştireceğiz" demişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading