Yandex Metrica

Santa Maria Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyı DEAŞ üstlenmişti! Terör örgütü DEAŞ saldırılarında hep aynı izi kullanmış

Santa Maria Kilisesi'ne düzenlenen saldırıyı DEAŞ üstlenmişti! Terör örgütü DEAŞ'ın gerçekleştirdiği saldırılarda hep aynı izi kullanması dikkat çekti. Düzenlenen saldırılarıların failleri hep Orta Asya uyruklu olduğu tespit edildi.

Gündem

26.04.2024, 22:55

İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi'ne geçtiğimiz gün silahlı saldırı düzenlemişti.

Silahlı saldırıyı Tacikistan uyruklu A.K. ve Rusya uyruklu D.T.'nin düzenlediği tespit edilmişti.

Polis ekiplerinin başarılı operasyonu ile Başakşehir'de saklandıkları evde yakalanan iki teröristin terör örgütü bağlantıları derinleşmeye devam ediyor.

DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine yalanlama: Asılsız iddialara itibar etmeyiniz DMM'den '3 koltuk 3 maaş ve 3 makam arabası' haberlerine... Haberi Görüntüle

BAKAN YERLİKAYA: DEAŞ'LI OLDUKLARINI DEĞERLENDİRİYORUZ

Gözaltına alınan A.K. ve D.T.'nin terör örgütü DEAŞ ile bağlantıları olup olmadığı araştırılıyor.

Saldırıyı düzenleyen kişilerin uyrukları, DEAŞ'ın yıllar önceki saldırılarında Orta Asya kökenli tetikçileine benzemesi sebebiyle olay incelikle soruşturuluyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Zanlıların her ikisinin de yabancı uyruklu olduğunu ifade etmek istiyorum. Biri Tacikistanlı, diğeri Rusyalı olan bu iki yabancı uyruklunun DEAŞ’lı olduklarını değerlendiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı! Uzman isim değerlendirdi: Neden casusların hedefinde Türkiye var! MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı! Uzman isim değerlendirdi: Neden casusların hedefinde... Haberi Görüntüle

REİNA SALDIRGANI ÖZBEK UYRUKLUYDU

1 Ocak 2017'de Ortaköy'de Reina isimli gece kulübünde düzenlenen saldırı DEAŞ üstlenmişti.

Saldırgan Özbekistan uyruklu Abdulkadir Masharipov olduğu tespit edilmişti.

Reina saldırısında  39 kişi hayatını kaybederken 70 kişi de yaralanmıştı.

Eşini ve iki çocuğunu öldürmüştü: Ailesini katleden polisin intihar notu ortaya çıktı! Eşini ve iki çocuğunu öldürmüştü: Ailesini katleden polisin intihar notu... Haberi Görüntüle

ABD: DEAŞ TERÖR ÖRGÜTÜNÜ OBAMA KURDU

2016 ABD Başkanlık seçimlerinde aday olan Donald Trump, dönemin başkanı Barack Obama'yı ''DEAŞ terör örgütün kurmak'' ile suçlamıştı. O dönemin diğer ADB başkan adayı Hillary Clinton'ı ise ''DEAŞ'ın kurucu ortağı'' olarak tanımlamıştı.

Trump, 10 Ağustos 2016 yılında düzenlediği mitingde ''Başkan Obama'yı onurlandırıyorlar. Obama DEAŞ’ın kurucusu. Onlar DEAŞ’ın en değerli oyuncaları.'' ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading