Yandex Metrica

Sitede Ara

Real Madrid'den ayrılıyor mu? Arda Güler kulübeye hapsoldu, sosyal medya karıştı

Real Madrid'den ayrılıyor mu? Arda Güler kulübeye hapsoldu, sosyal medya karıştı

Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Real Madrid, deplasmanda Alman ekibi RB Leipzig ile karşı karşıya geldi. İspanyol ekibi, Leipzig'i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Arda Güler, bu maçta forma şansı bulamadı ve zorlu müsabakayı yedek kulübesinden tamamladı. Forma şansı bulamayan Arda, maçı yedek kulübesinde tamamlayınca sosyal medya karıştı.

Spor

23.02.2024, 11:16

Sezon başında Fenerbahçe'den rekor bir ücretle Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sakatlığından dolayı uzun süre formasından uzak kalmıştı. Uzun süren sakatlığının ardından iyileşen ve yavaş yavaş form tutan Arda Güler, takımın vazgeçilmezleri arasında yer alıp sürekli oynamak istiyor ancak İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, 18 yaşındaki Türk yıldıza az süre veriyor. Bu durumda Türk ve İspanyol taraftların tepkisine neden oluyor.

SON DAKİKA | UEFA yarı finalin düdüğünü Halil Umut Meler'e verdi SON DAKİKA | UEFA yarı finalin düdüğünü Halil Umut Meler'e... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER MAÇI YEDEK KULÜBESİNDE TAMAMLADI

Son olarak dün akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turu maçında Real Madrid, deplasmanda Alman ekibi RB Leipzig ile karşı karşıya geldi. İspanyol ekibi, Leipzig'i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Arda Güler, bu maçta forma şansı bulamadı ve zorlu müsabakayı yedek kulübesinden tamamladı. Forma şansı bulamayan Arda, maçı yedek kulübesinde tamamlayınca sosyal medya karıştı.

Barcelona Xavi'yle çocuk oyuncağı gibi oynuyor! Bir öyle, bir böyle... Barcelona Xavi'yle çocuk oyuncağı gibi oynuyor! Bir öyle, bir böyle... Haberi Görüntüle

ANCELOTTİ İNAT EDİYOR

Galibiyet golünü atan Brahim Diaz'ın sakatlanarak oyundan çıkmasının ardından Arda Güler yerine oyuna Lucas Vasquez'in alınması sosyal medyada kıyameti kopardı.Sosyal medyada; Arda Güler'in kariyeri için yanlış takım seçtiği yazılırken Carlo Ancelotti'nin "inat" yaptığı da yazıldı. 

SON DAKİKA | FIFA'dan Süper Lig devine 3 dönem transfer yasağı SON DAKİKA | FIFA'dan Süper Lig devine 3 dönem transfer... Haberi Görüntüle

ARDA GÜLER İÇİN KİRALIK FORMÜLÜ

İspanyol medyası ise Arda Güler'in daha fazla süre alabilmesi için başka bir takıma kiralanabileceğini yazdı. İspanya'nın Sport Gazetesi, Arda Güler'in Ancelotti'nin takım dinamiğine uymadığını yazdı. Söz konusu haberde 18 yaşındaki futbolcunun Bayer Leverkusen ve Tottenham da dahil olmak üzere birçok takımın tarafından takip ediliyor ve eğer ayrılırsa da "Kiralık olarak" gideceği belirtildi.

Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran tartışmalı karar... Tarihi maçta skandal! Real Madrid-Bayern Münih maçında geceye damga vuran... Haberi Görüntüle

MİLAN DA TAKİPTE

Arda Güler için uzun vadeli düşünen İspanyol yetkililer, milli futbolcuyu oynama garantisi sunan bir takıma göndermek istiyor. İspanyol medyasında çıkan haberlerde AC Milan'ın da milli futbolcuyu yakından takip ettiği belirtildi.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading