Yandex Metrica

SON DAKİKA | FIFA'dan Süper Lig devine 3 dönem transfer yasağı

SON DAKİKA | FIFA'dan Süper Lig devine 3 dönem transfer yasağı

Yağız Sabuncuoğlu  yaptığı açıklamayla Türk futbol kamuoyunu resmen sarstı. Yağız Sabuncuoğlu'nun açıklamasına göre Süper Lig kulübü eski teknik direktörüne borcunu ödememesi sebebiyle FIFA tarafından 3 dönem transfer yasağı cezası aldı.

Spor

19.05.2024, 10:24

Kulis bilgileri ile spor gündemine dair birçok bilgi paylaşımında bulunan Yağız Sabuncuoğlu yine bir açıklama yaparak Türk spor kamuoyuna bomba gibi düşen bir haber paylaştı.

Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı Süper Lig'de dolandırıcılık kol geziyor! 2 şüpheli tutuklandı Haberi Görüntüle

SÜPER LİG DEVİNE 3 DÖNEM TRANSFER YASAĞI

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Trendyol Süper Lig'in başarılı takımlarından Adana Demirspor'a transfer yasağı getirildi. FIFA tarafından verilen bu ceza 3 dönem için geçerli olacak ve kulüp transfer hamlesi yapamayacak.

Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan Transferi kızıştı! Fenerbahçe'nin rakibi Milan Haberi Görüntüle

CEZANIN NEDENİ BELLİ OLDU

FIFA'nın Adana Demirspor'a 3 dönem transfer yasağı vermesinin ardında ise eski teknik direktörlerinden Patrick Kluivert'a ödenmeyen borç yatıyor. Sabuncuoğlu açıklamasında, Adana Demirspor'un Kluivert'e 142 bin euro ödenmeyen miktar olması sebebiyle Fıfa'nın bu kararı aldığını belirtti.

Yağız Sabuncuoğlu şu ifadeleri kullandı:

  • FIFA, Adana Demirspor'a üç dönem transfer yasağı verdi.
  • Ceza sebebi: Patrick Kluivert'a ödenmeyen 142.000 Euro.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading