Yandex Metrica

PTT'DEN EMEKLİLERE 20.000 TL PARA! SSK BAĞ-KUR 4A 4B 4C memur emeklileri dikkat! 2024 Emekli kampanyası başladı! PTT'den gidin paranızı alın!

PTT'DEN EMEKLİLERE 20.000 TL PARA! SSK BAĞ-KUR 4A 4B 4C memur emeklileri dikkat! 2024 Emekli kampanyası başladı! PTT'den gidin paranızı alın!

PTT'den emeklilere nakit destek müjdesi geldi. PTT emeklilere 20.000 TL'lik ek ödeme duyurusunu yaptı. SSK, BAĞKUR 4A 4B 4C emeklilerinin tamamı tek tuş ile başvuru yaparak anında nakit parasını PTT'den teslim alabilecek. 6 Mart Çarşamba gününden itibaren başvurular başlıyor. PTT'nin yeni emekli kampanyasına 80 yaş altındaki bütün emekliler başvuru yapabilecek. Emekliler TC kimlik numaları ile birlikte PTT'nin resmi internet sitesi üzerinden ya da PTT şubelerinden 20.000 TL ikramiye için başvurularını gerçekleştirebilecek. Herhangi bir belge ya da kefil şartı bulunmuyor. İşte detaylar...  

Ekonomi

02.05.2024, 22:48

PTT, SSK ve Bağkur emeklileri için yeni bir kampanya başlattı. PTT, 20.000 TL ek ödeme duyurusunu dün akşam saatlerinde paylaştı. Başvurular 6 Mart Çarşamba günü PTT üzerinden yapılacak.

4A 4B 4C emeklilerin tamamı tek tuş ile 20.000 TL'lik ikramiye için başvuruyu gerçekleştirebilecek. Emeklilerden herhangi bir belge ya da kefil şartı istenmiyor. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 yılı emeklilerin yılı olacağını duyurmuştu. Ekonomik zorluklar yaşayan emekliler için PTT'den müjdeli bir haber geldi. Emeklilere yönelik nakit destek ödemeleri başladı. Emekli maaş promosyon ve kredi limitlerindeki güncellemeler ile birlikte emeklileri sevindirecek yeni düzenlemeler başladı.

İslam Memiş'ten kıyamet senaryosu: Altın tarihinde böyle bir olay bir daha yaşanmayacak! İslam Memiş'ten kıyamet senaryosu: Altın tarihinde böyle bir olay bir... Haberi Görüntüle

PTT'DE EMEKLİLER İÇİN MAAŞ PROMOSYONLARI VE KREDİ LİMİTLERİ YÜKSELTİLDİ!

Emeklilere ödenen maaş promosyonlar, son zamlar ile birlikte 15000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Bu artış ile birlikte emeklilerin maddi yükleri bir nebze hafifledi. PTT ise emekli kredi paketlerinde yeni ve dikkat çekici bir güncellemeye giderek maaşını PTT'den alan emeklilere büyük ve güzel özel ihtiyaç kredisi paketleri sundu.

Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: Önceliğimiz tek haneye düşürmek Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı: Önceliğimiz tek haneye düşürmek Haberi Görüntüle

PTT'DEN YÜZDE 3.19 FAİZ ORANI İLE 100.000 TL'YE KADAR KREDİ FIRSATI!

PTT, emeklilere yönelik düzenlediği ihtiyaç kredisi paketi kapsamında 100 bin TL'ye kadar yüzde 3.19'dan başlayan faiz oranları ile nakit kredi fırsatı sunuldu. Yeni tanınan kredi paketi nakit paraya ihtiyacı olan emekliler için büyük bir kolaylık fırsatı sağlıyor.

Ölüm kalım savaşı başladı: 'Şakkadanak' Necmettin Batırel gemileri yaktı: Artık geri dönüş yok! Ölüm kalım savaşı başladı: 'Şakkadanak' Necmettin Batırel gemileri yaktı: Artık... Haberi Görüntüle

PTT EMEKLİ KREDİSİNE KİMLER BAŞVURABİLİR?

Emekliler 36 ay vade ile 20.000 TL'ye kadar kredi imkanına sahip olabiliyor. Örnek verecek olursak 20 bin TL için 36 ay vade ile aylık 1079 TL taksit ödemesi gerçekleştirilecek. PTT, kredi başvurularında yaş sınırı da göz önünde bulunduracak.

Kredi vadesi ve emekli yaşının toplamının 83 olması zorunlu tutuldu. 82 yaşında bir emekli en fazla 12 ay vade ile kredi başvurusunda bulunabilecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Ekonomi


Loading