Yandex Metrica

İYİ Partili Yavuz Ağırailoğlu'ndan AK Parti'ye övgü dolu sözler

İYİ Partili Yavuz Ağırailoğlu'ndan AK Parti'ye övgü dolu sözler

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, muhalefet üyelerinden beklenmeyen bir dürüstlük örneği göstererek AK Parti'nin emsalsiz bir iktidar başarısı gösterdiğini ifade etti.

Politika

23.01.2024, 17:53

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinin İstanbul Çekmeköy ilçe yönetimi ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya geldi.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: Çok büyük bir afetle karşılaşabiliriz Haberi Görüntüle

'AK PARTİ TAKDİR EDİLMESİ GEREKEN BİR BAŞARI GÖSTERDİ'

İstanbul Gündemi'nin haberine göre, 14 Ağustos'taki toplantıda "AK Parti’deki arkadaşlarımız bizim hasmımız değildir. Hem kardeşleriz hem de rakibiz" diyen Ağıralioğlu AK Parti'nin takdir edilmesi gereken bir başarı gösterdiğini ifade etti.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

'TÜRK SİYASETİNİN TECRÜBE ETTİĞİ BİR ŞEY DEĞİLDİR'

Ağıralioğlu, konuşmasında "Uzun bir zaman AK Parti Türk siyasetinde Allah var emsaline az rastlanabilir bir iktidar başarısı da göstermiştir. 18 yıldır iktidarda kalmak aralıksız iktidar olmak ve hükümet etmek daha önce Türk siyasetinin tecrübe ettiği bir şey değildir. Bu cihetten bakarsanız takdir edilmesi gereken bir başarıdır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading