Yandex Metrica

Sitede Ara

Yavuz Ağıralioğlu kimdir? Yavuz Ağıralioğlu aslen nereli ve kaç yaşında?

Yavuz Ağıralioğlu kimdir? Yavuz Ağıralioğlu aslen nereli ve kaç yaşında?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Yavuz Ağıralioğlu’nun hayatını ve biyografisini sizler için derledik...

Kimdir

23.04.2024, 19:12

>İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 2018 yılında İstanbul Milletvekili seçilerek TBMM’ye giren Yavuz Ağıralioğlu’nun hayatına dair ayrıntılar merak edilmektedir. Peki Yavuz Ağıralioğlu kimdir, nereli ve kaç yaşında?  

İşte Yavuz Ağıralioğlu’nun hayatına dair merak edilen detaylar... 

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

YAVUZ AĞIRALİOĞLU KİMDİR? 

1 Şubat 1972 tarihinde Trabzon'un Çaykara ilçesinin Eğridere köyünde dünyaya gelen Yavuz Ağıralioğlu, İlk, orta ve lise öğrenimlerini Yozgat'ın Sorgun ilçesinde tamamladıktan sonra lisans eğitimini ise Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayarak mezun olmuştur.  

Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo Çetin nereli, kaç yaşında, kimin oğlu? Dilan Deniz Çiçek sevgilisi Rafael Cemo Çetin kim? Rafael Cemo... Haberi Görüntüle

YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN SİYASİ HAYATI 

1995 yılında Nizam-ı Alem Ocakları’nın Genel Başkanlığı görevine getirilen Ağıralioğlu, 1997 yılına kadar bu görevini sürdürmüş ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun genel başkanlık yaptığı dönemde de Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) MKYK üyeliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. 

2011 yılında ise Büyük Birlik Partisi’nin Genel Başkanlığına adaylığını açıklayan Yavuz Ağıralioğlu, aynı yıl göreve başladığı Türkiye İnisiyatif Merkezi’nin Başkanlık görevini halen sürdürmektedir. 

Yavuz_Ağıralioğlu_kimdir

Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin öğretmen mi oldu? Deniz Tekin kimdir? Deniz Tekin müziği neden bıraktı? Deniz Tekin... Haberi Görüntüle

YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NUN İYİ PARTİ DÖNEMİ 

2018 yılının Mayıs ayında İYİ Parti'ye katılan Ağıralioğlu, 2018 yılında gerçekleşen genel seçimlerde İYİ Parti’den İstanbul milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girmiştir.  

Yavuz Ağıralioğlu, ayrıca 2018-2019 yılları arasında ise İYİ Parti’nin TBMM Grup Başkanvekilliği görevini yürütmüş ve Parti Sözcüsü olarak görevlendirilmiştir. 

Meral Akşener'in liderliğini yaptığı İYİ Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine halen devam etmekte olan Yavuz Ağıralioğlu, evli ve iç çocuk babasıdır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading