Yandex Metrica

Erdoğan muhalefeti ve mülteci merkezi yalanını eleştirdi: Bir şaklaban da bulmuşlar, yalan terörünü sürdürüyorlar

Erdoğan muhalefeti ve mülteci merkezi yalanını eleştirdi: Bir şaklaban da bulmuşlar, yalan terörünü sürdürüyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetteki isimlerin BBC'nin 'Mülteci Merkezi' yalanı üzerinden başlattığı algı çalışmasını halâ sürdürmesini eleştirdi.

Politika

23.01.2024, 17:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü Bosna Hersek ziyareti öncesinde Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Erdoğan, BBC'nin 'Mülteci Merkezi' yalanı üzerinden başlattığı algı çalışmasını hem muhalefet hem de diğer bazı isimlerin ısrarla sürdürmesini eleştirdi.

Cumburbaşkanı Erdoğan, BBC'nin bile yalan haberi için özür dilemesine rağmen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve yalan haberi onun gibi yayanların geri adım atmamakla beraber özür dilememsini sert sözlerle eleştirdi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu Ama Türkiye'nin içindeki bazı mahfiller var ki, hep söylüyorum ya yalan terörü, bunlar yalan terörü estiriyorlar. Şu anda İçişleri Bakanlığımızın kayıtlarında mevcut Afgan göçmen sayısı 300 bin. Bay Kemal ve onun izinde gidenler 1,5 milyon olarak açıklıyorlar. Bunların hepsi yalan, adamların işi gücü yalan. Bir şaklaban da bulmuşlar, yalan terörünü sürdürüyorlar." ifadeleriyle eleştirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading