Yandex Metrica

AK Parti'de kamp mesaisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanları ile buluşacak

AK Parti'de kamp mesaisi! Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanları ile buluşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22-23-24 Aralık'ta Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenecek 'AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

Politika

23.01.2024, 18:30

AK Parti'li belediye başkanları, yarın Kızılcahamam'da düzenlenecek kampta buluşacak. Kampta; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, yerel yönetimler ile ilgili sunum gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, il ve ilçe belediye başkanları ile de buluşacak.

3 gün sürecek kampta AK Parti Genel Başkan Vekilleri Binali Yıldırım ve Numan Kurtulmuş, belediye başkanlarıyla tecrübe paylaşımında bulunacak. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın katılımlarıyla panel de gerçekleştirilecek.

'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye geçmeye hazırlanıyor! 'Partiden ayrılacak son kişi' demişti! Akşener yanıldı: O isim CHP'ye... Haberi Görüntüle

'VATANDAŞ'LA İÇ İÇE OLUN'

804 belediye başkanının katılacağı toplantıda, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra AK Parti'li belediyelerin çalışmaları, belediyecilik vizyonu ve yeni yol haritası masaya yatırılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına, "Vatandaşla iç içe olun, kapılarınızı açık tutun" mesajı verecek.

İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına ilişkin açıklama! İYİ Parti'den Erdoğan'ın Akşener'e 'Partinizin başında kalın' çağrısı yaptığı iddialarına... Haberi Görüntüle

BAKANLAR SUNUM YAPACAK

Kampta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sunum yapacağı belirtildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading