Yandex Metrica

Pendik'te AK Parti sütununun kesildiği kesik oy pusulaları tespit edildi, tutanak tutuldu

Pendik'te AK Parti sütununun kesildiği kesik oy pusulaları tespit edildi, tutanak tutuldu

İstanbul'un Pendik ilçesinde AK Parti sütunun kesildiği kesik oy pusulaları tespit edildi, tutanak tutuldu. Sandık kurulu ikaz edildi ve yeni pusula temin edildi.

Gündem

27.04.2024, 13:33

Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi başladı. 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyon 441 bin 882 seçmen oy kullanacak.

Doğu'daki 32 ilde oy kullanma işlemi saat 07.00'de başladı. Bu illerde yaşayan vatandaşlar saat 16'ya kadar oylarını kullanabilecek.

Diğer illerde oy verme saatleri 08.00-17.00 arasında.

Hatay'da (Antakya) bugün okullar tatil mi oldu 13 Mayıs? Hatay'da (Antakya) bugün okullar tatil mi oldu 13 Mayıs? Haberi Görüntüle

AK PARTİ SÜTUNU KESİLDİ

Oy verme işlemleri yurt genelinde tüm hızıyla devam ederken İstanbul'un Pendik ilçesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

İstanbul'un Pendik ilçesinde AK Parti sütunun kesildiği kesik oy pusulaları tespit edildi, tutanak tutuldu.

İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda yakalanan ABD'li müze müdürüyle ilgili yeni gelişme İstanbul'daki kaçakçılık operasyonunda yakalanan ABD'li müze müdürüyle ilgili yeni gelişme Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Pendik'te yaşanan bu vahim olayın tutanak görüntüleri sosyal medyaya düştü. Kullanıcılar, yaşanan olayın büyük bir skandal olduğunu dile getirdi.

Saldırı hazırlığı yapan teröristlere af yok! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Saldırı hazırlığı yapan teröristlere af yok! Çok sayıda terörist etkisiz... Haberi Görüntüle

YENİ PUSULA TEMİN EDİLDİ

Yaşanan bu olayın ardından sandık kurulu ikaz edildi ve yeni pusula temin edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

1

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading