Yandex Metrica

Saldırı hazırlığı yapan teröristlere af yok! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Gündem

10.05.2024, 18:03

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nin eli kanlı terör örgütleriyle olan etkin ve kararlı mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor.

Mehmetçik, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan teröristlere hak ettikleri cezayı verdi.

Konuya ilişkin açıklama Milli Savunma Bakanlığı'ndan geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, teröristlerin saldırı girişimlerine misliyle karşılık vermeye devam edildiği belirtildi.

İlk icraatleri şaşırtmadı! DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal daha: T.C. ibaresi kaldırıldı! İlk icraatleri şaşırtmadı! DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal daha:... Haberi Görüntüle

7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi;

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerinde huzur ve güvenlik ortamını bozmak için saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdi. Terörü kaynağında kurutmakta azimliyiz, kararlıyız." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading