Yandex Metrica

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail Gazze'de durmayacak: Gözü Anadolu'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. İsrail'e karşı sert açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Sanmayın ki İsrail Gazze'de duracak. Bu azgın devlet, bu terör devleti durdurulmazsa vadedilmiş topraklar hezeyanıyla gözlerini er ya da geç gözlerini Anadolu'ya devireceklerdir. Hamas, Gazze'de Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor. Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz? Ben Hamas'ı Kuva-i Milliye'ye benzetince rahatsız olanlar var.Bu millet her zaman mazlumun yanında durmuştur." dedi.

Gündem

20.05.2024, 08:06

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail zulmüne ayrı parantez açtı. "Bugün 15 Mayıs, tüm Filistinliler için, son derece anlamlı bir gün. Bugün büyük felaket anlamındaki Nekbe'nin 76'ncı yıldönümü." diyen Erdoğan, Siyonistler bu toprakları adım adım işgale başladı. Filistin topraklarında ilk kitlesel katliam Osmanlının çekilmesiyle başladı." dedi.

Sözlerine devam eden Erdoğan şöyle devam ettti;

Siyonist çeteler toplu cinayetler işleyerek, Filistinlileri göç etmeye zorladı. Filistinliler, İsrail devletinin kurulmasının ertesi günü büyük felaket olarak ilan ettiler ve her yıl 15 Mayıs'ta evlerine kavuşma umudunu tazeliyorlar. Er ya da geç Filitinliler evlerine dönecekler.

19.5 milyon euro kaç TL yapar? 19,5 milyon euro ile ne alır? 19.5 milyon euro kaç TL yapar? 19,5 milyon euro ile... Haberi Görüntüle

"ENSELERİNDE OLACAĞIZ"

Dünyanın gözü önünde 8 bin 322 Boşnak kardeşimizi şehit ettiler. Yenileceklerini hiç düşünmüyorlardı. Ne oldu yakalandılar. Mahkemeye çıktılar ve bir zamanların kudretli politikacıları hesap verdiler, şimdi hapiste ölümü bekliyorlar. Er ya da geç Gazze kasabı Netanyahu'yu ve onunla ortak olanları aynı akıbet bekliyor. Göreceksiniz döktükleri her damla kanın hesabını mutlaka verecekler. 35 bin katlettikleri Filistinli ve yaraladıkları 85 bin halkın hesabını verecekler. Biz de enselerinde olacağız.

Tek bir sözü sokakları doldurdu! Erdoğan'ın o cümlesi darbeyi püskürttü:  Milletimiz meydanlara insin! Tek bir sözü sokakları doldurdu! Erdoğan'ın o cümlesi darbeyi püskürttü:... Haberi Görüntüle

"HİTLER BİLE BU KADAR CÜRATKAR OLMADI"

Gazze soykırımını sormadan, dünya temiz kalamaz. Kimse bizden sözümüzü yumuşatmamızı beklemesin. Bunlar barbar oldukları kadar şımarıklar. En ölümcül silahlarla, açlıkla susuzlukla insan öldürdüler. İnsanları evlerinden çıkarıp güya güvenli bölgelere yönlendirdiler. Güvenli bölgelerde sivil katlettiler. Annelerine evlatlarının parçalarını toplattılar. Tarihte bunun örneği yok. Hitler bile tarihe kara leke olarak geçerken bu kadar aleni yapmadı, bu kadar cüretkar değildi.

Şırnak'tan acı haber: Astsubay İbrahim Daşçı şehit oldu Şırnak'tan acı haber: Astsubay İbrahim Daşçı şehit oldu Haberi Görüntüle

"BU KATLİMAIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ"

Bakın şimdi uluslararası mahkemeyi baskı altına almaya çalışıyorlar. Nesin sen ya? Orada ufak kâğıt makinasının içerisinde parçalayarak bu işten kaçacağını mı sanıyorsun? Bunun bedelini ödeyeceksiniz! Ellerindeki lobi gücünü kullanarak herkesi susturmaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar insanlık bu katillerin yakasını bırakmayacak, insanlık bıraksa dahi bu katillerin peşini bırakmayacağız."

ABD çark etti: PKK'nın sözde seçimlerine ilişkin açıklama: Türkiye ile gerilim yaşamak istemiyoruz! ABD çark etti: PKK'nın sözde seçimlerine ilişkin açıklama: Türkiye ile... Haberi Görüntüle

BUNU GÖRMEYECEK KADAR KÖR MÜSÜNÜZ?

"Şimdi Hamas'ı destekliyoruz diye dışarıda ve içeride bizi eleştiriyorlar. Siz de hiç mi vicdan yok. Sanmayın ki İsrail Gazze'de duracak. Bu azgın devlet, bu terör devleti durdurulmazsa vadedilmiş topraklar hezeyanıyla gözlerini er ya da geç gözlerini Anadolu'ya devireceklerdir. Hamas, Gazze'de Anadolu'nun ileri hat savunmasını yapıyor. Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz? Ben Hamas'ı Kuva-i Milliye'ye benzetince rahatsız olanlar var.Bu millet her zaman mazlumun yanında durmuştur.

2024 Üniversite kayıtları ne zaman? Üniversitede dersler ne zaman başlayacak? 2024 Üniversite kayıtları ne zaman? Üniversitede dersler ne zaman başlayacak? Haberi Görüntüle

"MAZLUMLARIN HAKKINI SAVUNMAYA DEVAM EDİCEĞİM"

Bunlara bugüne kadar boyun eğmedik, Allah'ın izniyle bundan sonra da geri adım atmayacağız. Azimle, sabırla yürüyeceğiz. Tayyip Erdoğan olarak tek başıma kalsam da Filistinli, Suriyeli, Somalili, Türkistanlı, Sudanlı mazlumların hakkını savunmaya devam edeceğim.”

Habere Tepki Ver

4

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading